Tip na TikToku tvrdi da je vremenski putnik: "Zapamtite ova tri datuma u 2022."

Screenshot: TikTok

AKO STE mislili da ste vidjeli sve na društvenim mrežama, razmislite opet. Neki tip na TikToku tvrdi da je vremenski putnik i da ima informacije iz budućnosti za 2022. godinu.

Naravno, njegova objava o "tri ključna datuma u 2022. godini" odmah je postala viralni hit i prikupila već preko 300 tisuća lajkova. "Mislili su da lažem da sam vremenski putnik, ali mogu dokazati da ne lažem", započeo je svoju objavu. 

@pasttimetravel Remember these dates… #fyp #fypシ #fypage #xyzbca #timetravel #timetraveler #pasttimeiswrong ♬ Voice of Ripples - Aery Yormany

"Zapamtite ova tri datuma i dokazat ću da jesam", nastavio je pa nabrojao tri datuma u 2022. godini.

"15. ožujka 2022. eruptira vulkan i nastaje oblak pepela koji se proširi polovicom svijeta", prva je kataklizmička najava.

Druga se odnosi na 28. lipnja. "Avion nestaje na mjesec dana, a kada je pronađen, svi u avionu kažu da je prošlo samo tri sata", prepričava tiktoker očito inspiriran holivudskim scenarijima.

Treći su, očekivano, izvanzemaljci.

"2. kolovoza 2022. uspostavljamo kontakt s izvanzemaljskom civilizacijom", najavljuje.

Iako su posljednje dvije godine bile takve da većinu nas zaista više ništa ne bi iznenadilo, njegova objava postala je inspiracija mnogima za sprdnju.

"4. siječnja 2022. godine posljednji ću put zagrijati špagete koje sam skuhao za doček", "Frende, ti si samo pogledao film", "Nisu li ovo sve scenariji u filmovima?", "Čekaj, ali zadnjih 10 predviđanja si pogriješio, zašto misliš da si sad u pravu?", "3. siječnja 2022. godine većina ljudi će doručkovati i vjerojatno popiti malo vode", samo su neki od komentara.

Pročitajte više