Nemeš nesvjesno "izrežirao" Marijani pobjedu: Dule uoči ostavljanja imao najviše glasova

"SAD JA režiram. Ja sam to vidio kao neku romantičnu dramu, na kraju je ispala komedija zabune", kazao je hladnokrvno Nemeš u svom javnom obraćanju u finalu Big Brothera, tijekom kojeg je Marijanu nazvao "glumicom" i ostavio je pred milijunskim gledateljstvom. No, u tom trenutku Nemeš nije bio ni svjestan da je upravo svojom predstavom uistinu osigurao Marijani glavnu nagradu, 104.700 eura.

Marijana je posljednjih tjedana showa bila glavna favoritkinja. Mnogi su pričali da je riječ o namještaljci i da je njena pobjeda sigurna, ali činjenica jest da tijekom glasovanja u finalnoj emisiji nije stalno držala prvo mjesto. Onaj tko joj ga je zapečatio bio je Nemeš koji ju je ostavio skrhanu i u suzama, nemoćnu da se veseli vlastitoj pobjedi.

Gledatelji su Marijani proteklih mjesec i pol davali najveći broj glasova. Uoči finalne emisije, poredak superfinalista prema broju glasova bio je sljedeći: Marijana, Horvat, Duško, Brandon, Soraja. Uoči trenutka kad ju je Nemeš ostavio pred kamerama, Marijana je po broju glasova bila druga, a s dvjestotinjak glasova više vodio je Dule. No, prema rezultatima glasovanja koje smo dobili iz produkcije showa, po završetku Nemeševog hladnokrvnog obraćanja, došlo je do obrata - upravo napuštena Marijana je dobila ogromnu podršku gledatelja. Broj glasova koji su za nju pristizali porastao je za nevjerojatnih 800 posto.

Marijana stigla kući u Knin i "dolazi k sebi" u krugu obitelji

U trenutku kad je "sama i ostavljena" izašla iz Big Brother kuće, Marijanu je od sloma spasila jedino činjenica što ju je toplim zagrljajem utjehe i podrške dočekao njen otac Ivo Kovačević. Ponovni susret oca i kćeri nakon 106 dana izolacije protekao je uz puno emocija, a sve ranije izjave izrečene u afektu pale su u zaborav - tata je bio tu, grlio Marijanu, držao je za ruku dok je drhtala pred novinarima, stajao uz nju kao zaštita.

Marijanine sestre u Beograd nisu mogle doći, ali joj je zato otac, čim je izašla iz kuće, kako nam je u intervjuu otkrila sama Marijana, prišapnuo da je cijela obitelj uz nju. Upravo u topli obiteljski zagrljaj, u rodnu kuću u Kninu, Marijana je danas stigla u pratnji oca, a tamo ju je dočekala i osoba koja joj je u izolaciji najviše nedostajala - njena dvogodišnja kćerkica Korina. Marijanu još čeka i susret sa suprugom Ivanom, a o tome što će mu reći i bi li mu se nakon svega željela vratiti, ipak nije željela govoriti pred kamerama.

Nemeš i dalje hladnokrvan: Sve sam rekao i ostajem pri svom stavu

Nakon što je Marijanu ostavio usred live prijenosa finalne emisije Big Brothera, Nemeš je od nje, ali i od novinara, brzinski pobjegao. Dan kasnije, sve što je imao za kazati na upit zašto se onako ponio prema Marijani i zašto je kukavički pobjegao s Košutnjaka čim je live prijenos završio, bilo je: "Sve sam rekao i ostajem pri svom stavu". O svom i Marijaninom odnosu ništa novo nema za kazati i spreman je odgovoriti "samo na pitanja na koja u nedjelju već nije dao odgovor".

Pročitajte više