Neno Belan našalio se na račun svog ljubavnog života: Upoznao sam nevjerojatnu ženu

Foto: Facebook

NENO BELAN na svom je Facebook profilu objavio fotku kojom se našalio na račun svog ljubavnog života, što je nasmijalo njegove pratitelje.

Pjevač je proveo nekoliko dana u Londonu, gdje je otišao na koncert Eltona Johna u sklopu oproštajne turneje glazbene legende. Objavio je fotku iz četvrti Camden, na kojoj pozira s kipom Amy Winehouse, a uz nju je dodao i fotku iz Slovenije, na kojoj također pozira s kipom žene.

na zalost moja sreca sa Slovenkom nije uspjela potrajat, nasi putevi su se razisli, al za vrijeme mog nedavnog boravka u...

Posted by Neno Belan on Wednesday, 19 April 2023

"Nažalost moja sreća sa Slovenkom nije uspjela potrajati, naši putevi su se razišli, al' za vrijeme mog nedavnog boravka u Londonu upoznao sam jednu nevjerojatnu ženu, i na moju veliku radost kliknuli smo obostrano, i mojoj sreći sad opet nema kraja", našalio se pjevač, poznat po tome što čuva svoju privatnost od očiju javnosti.

"Bolja od Slovenke"

"Čelična lady. To je prava stvar!" našalila se jedna njegova obožavateljica, a druga je napisala: "Bolja mi se ova čini. Ova nova od Slovenke."

"Amy ti više paše", piše treća, a četvrta je zaključila: "Baš voliš neke mirne curke."

Pročitajte više