Neobičan potez: Jamie Lee Curtis na dodjeli nagrada poljubila glumicu u usta

Screenshot: Twitter

SINOĆ je održana dodjela nagrada SAG Awards na kojoj je glumica Jamie Lee Curtis plijenila pažnju svojim izgledom, ali i neobičnim potezom o kojem bruje društvene mreže.

64-godišnja glumica pojavila se na dodjeli nagrada u pripijenoj crvenoj haljini s dubokim dekolteom, koja joj je donijela sreću jer je te je noći imala razloga za slavlje. Naime, Jamie je osvojila čak dvije nagrade za film Sve u isto vrijeme, onu za najbolju sporednu glumicu i najbolju glumačku ekipu.

Poljubac za pamćenje

Nakon toga, uslijedio je trenutak o kojem svi pričaju. Glumica je bila presretna što je njezina kolegica iz spomenutog filma, Michelle Yeoh, također dobila nagradu pa je odlučila nagraditi je sočnim poljupcem koji su zabilježile kamere.  

Reakcije tviteraša

Trenutak s dodjele nagrada zapalio je društvene mreže, a tviteraši ne prestaju komentirati poljubac.

"Ne mogu vjerovati da je Jamie poljubila Michelle u usta" napisala je jedna tviterašica, dok se druga upitala. "O čemu je Jamie razmišljala prije ovog poljupca?"

"Ovo je jedan od sočnijih poljubaca koje sam vidio", napisao je netko, no bilo je i onih koji poljubac smatraju neukusnim: "Sramotan potez Jamie Lee Curtis."

 

Pročitajte više