"Neprestano se opijam i seksam s muškarcima koje sam tek upoznala, je li sve u redu sa mnom?"

Screenshot: Youtube

DEIDRE SANDERS, kolumnistica Suna, ovaj put pomaže ženi koja je nakon razvoda utjehu odlučila potražiti u zagrljajima nepoznatih muškaraca, no čini se da se to malo otelo kontroli.

Draga Deidre:

Ne mogu se prestati seksati s muškarcima koje sam tek upoznala i zgrožena sam sama sobom. Kad bi moja obitelj za to doznala bili bi šokirani i vjerojatno bih im se zgadila, ali radim to i dalje.

Odlazim u barove i opijam se kako bih lakše upoznala muškarce za avanturu na jednu noć.

Imam 43 godine, a u vezi s bivšim mužem sam provela 19 godina. On me stalno varao, a počeo je čim smo se vratili s medenog mjeseca. Nakon 15 godina braka napokon sam skupila snage reći da je gotovo.

Nije ga to previše iznenadilo, vjerojatno se pitao zašto ga nisam otkantala i prije.

Sljedeće dvije godine sam provela doma sjedeći pred televizorom.

Jedne mi se večeri javila stara prijateljica koja me pozvala na piće. Jedva sam dočekala da ponovno odem u večernji izlazak.

Nakon što sam je u baru čekala sat vremena, poslala mi je poruku da ipak neće stići. Nije mi se išlo doma u prazan stan pa sam odlučila ostati.

Nešto kasnije prišao mi je zgodan muškarac mojih godina i pitao me smije li sjesti sa mnom. Pristala sam i uskoro smo se upustili u razgovor. Prošle su godine otkad me netko tako pozorno slušao.

Predložio mi je da odemo do njega na još jedno piće i obećao da će me otpratiti kući nakon toga. Proveli smo divnu večer i odlučila sam s njim provesti noć. Bilo je divno, ne samo zbog seksa, nego i zato što sam se ponovno osjetila poželjnom.

Nalazili smo se još neko vrijeme, a onda je on zbog posla otišao živjeti u inozemstvo. Umjesto da me pogodi njegov odlazak odlučila sam nastaviti s izlascima.

U barovima sam upoznala još mnogo muškaraca i gotovo svaka večer mi je završila seksom. Sad sam počela redovito izlaziti i tražiti seksualne partnere. Bila bih jako usamljena bez toga. Je li takvo ponašanje krivo?

Želja za društvom i nekim tko te želi ne bi trebala biti pogrešna.

Deidre odgovara:

Željeti seksualno zadovoljstvo nije pogrešno, ali vjerujem da si svjesna da je tvoje ponašanje riskantno.

Osim mogućnosti da nekog krivo procijeniš i dovedeš se u opasnost, postoji mogućnost da dobiješ neku bolest.

Dio tebe možda želi vratiti bivšem za sve jade koje ti je priuštio, ali vrijeme je da odustaneš i kreneš dalje.

Prije mnogo godina donijela si krivu odluku, ali sad znaš mnogo više o muškarcima i nećeš završiti s nekim tko nije dobar za tebe.

Više će te usrećiti da nađeš nekog kome je zaista stalo do tebe nego mnogo muškaraca za jednu noć.  

Pročitajte više