Neraspoložena Severina nije željela govoriti o tome gdje joj je zaručnik

PRED prepunim kinom Velika Paklenica prikazan je u sklopu Starigrad Paklenica film festivala Severinin dokumentarac "Kad se pretvorim u Severinu". Film Darka Drinovca koji pokazuje pripreme pjevačice uoči velikog koncerta u beogradskoj Areni, prikazan je u prirodnom ambijentu nacionalnog parka Velika Paklenica. Seve je izjavila da je dokumentarac tek sada pogledala opušteno.

"Sretna sam što je Darko napravio tako dobar dokumentarac"

"Nacionalni park Velika Paklenica najljepši je prostor na kojem sam gledala film. Sinoć sam ga odgledala opušteno nakon dužeg vremena", izjavila je Seve u službenom priopćenju Festivala. Kaže kako je dosad stalno gledala kako izgleda na filmu te ima li negdje prišt. "Sretna sam što je Darko napravio tako dobar dokumentarac gdje nema patetičnog pripovijedanja drugih protagonista o meni. Surađujem s ljudima u koje imam jako puno povjerenja jer bitna je stvar imati ljude od povjerenja u svojoj blizini. Darko je dio moje ekipe i sasvim je normalna njegova pojava", rekla je pjevačica na press konferenciji koja je danas održana u kafiću Moka.

Neraspoložena na pressici

Seve se na pressici pojavila s velikim sunčanim naočalama i u haljini svijetloplave boje. Došla je u društvu autora filma Darka Drinovca koji je pjevačicu pratio tijekom priprema za veliki koncert u Beogradu prošle godine. Severina navodno nije bila pretjerano dobro raspoložena, ali je uglavnom korektno odgovarala na sva novinarska pitanja, osim jednog. Upit o tome gdje je trenutno njezin zaručnik Slavko, pjevačica je ignorirala.

Pročitajte više