"Nestabilna" Marijana i Nemeš se pomirili, Bojana proglašena najvećom manipulatoricom

NAKON neuspjele prosidbe i svađa te cjelodnevne igre "toplo-hladno", između Marijane i Nemeša je, očekivano, sinoć došlo do pomirbe. Kao da se ništa nije dogodilo, opet izmjenjuju nježnosti i poljupce.

Bojanu proglasili najmanipulativnijom

Jučer su ukućani dobili novi zadatak u sklopu tjednog zadatka - rangiranje po karakternim osobinama. Imali su sedam minuta da se dogovore među sobom i rangiraju od prvog do posljednjeg mjesta po kriteriju manipulativnosti. Big Brother je njihovu listu usporedio s rezultatima niza psiholoških testova koje su prošli tijekom audicija za Big Brother. Ukućani su najmanipulativnijom proglasili Bojanu, a najmanje manipulativnim Lestera. Dnevni zadatak je bio 100 posto uspješan.



Dok se Bojana sinoć u dvorištu pravdala Nirmalu, Tamari i Dušku kako nije manipulator i dok su ukućani "članovi EU" uživali u večeri, Nemeš i Marijana su razmjenjivali nježnosti. Kratko su pričali o budućnosti, a zatim se strasno poljubili. Nemeš je razmišljao kud će po izlasku iz kuće s Marijanom prošetati držeći je za ruku.

Dan protekao u znaku Marijanine i Nemešove svađe, Bojana smatra Marijanu nestabilnom

Jučerašnji dan u BB kući mahom je protekao u znaku Marijanine i Nemešove svađe tijekom tuluma na kojem je alkohol, kao i svaki put dosad, tekao u potocima. Nemeš i Bojana su u dvorištu pričali o Marijani. Nemeš je prepričavao Bojani kako mu je tijekom jutra Marijana rekla da joj ne postavlja teška pitanja. Bojana ga je savjetovala da dobro razmisli o svemu. Po njenom mišljenju Nemeš se treba malo povući i biti svjestan da ni Marijana ne zna što želi. Marijana je po njoj jako nestabilna i tek počinje shvaćati da može izgubiti svoje dijete.

U kući, po Nemeševom mišljenju, svi pucaju po šavovima te zbog velike povezanosti među njima, kad jedan "pukne" - pucaju svi. Nemeš smatra i kako je sve što se dogodi u Big Brother kući puno intenzivnije negoli kad se to događa u vanjskom svijetu, radilo se o tuzi, bijesu ili ljubavi - emocije su jače.

Ni Big Brother nije uspio otkriti što se vrzma po Marijaninoj glavi


Jučer je i Big Brother pokušavao doznati što se događa u Marijaninoj glavi pa ju je pozvao u ispovjedaonicu. Bila je jako škrta na riječima. Kazala je Big Brotheru kako je nakon buđenja stavila ružičaste naočale te da se osjeća prilično dobro. Što se Nemeša tiče, Big Brotheru je kazala da joj je "dovoljno što ga vidi živog i zdravog".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.