Nestala je s malih ekrana: Evo gdje je danas Suzana Pardačer i što radi

Screenshot: HRT

SUZANA PARDAČER godinama je bila omiljena voditeljica emisija poput Dobro jutro, Hrvatska i Loto, a onda je nestala s malih ekrana. Posljednja emisija u kojoj se ova diplomirana psihologinja pojavila bila je Čuvari zdravlja, koju je vodila s liječnikom Milanom Mazalinom.

Iako više nije na malim ekranima, Suzana je i dalje na HRT-u. Gledatelje je iznenadila ovog vikenda u emisiji Žene povjerljivo u kojoj se ipak našla kao gošća, a ne voditeljica.

Danijela Trbović najavila ju je kao bivšu kolegicu voditeljicu i novinarku, a danas psihologinju koja priprema natjecatelje najgledanijih emisija, kvizova Šifra i Potjera.

"Kvarim im prosjek, ja sam najljepša", našalila se Suzana, koja se nije pretjerano promijenila u šest godina koliko se više ne bavi voditeljskim poslom.

Kako je otkrila, s partnerom, redateljem Daliborom Sokolićem, 2005. se preselila u Slavagoru nedaleko od Samobora.

"Teško bih mogla definirati da je to selo, prije vikend naselje, ali definitivno je malo i visoko. Ja sam na 382 metra nadmorske visine i nisam se nikad nalopatala snijega kao ove godine", priznala je Suzana, dodavši da joj danas do posla treba manje vremena nego kad je živjela u Zagrebu.

Priznala je da su ona i partner bili totalno nespremni na ono što ih je dočekalo u Slavagori.

"Totalno smo pali s Marsa, mislili smo da je to baš fora. Vodili smo stresan život i to nam se činilo kao dobra opreka tome. Zašto uzeti garsonijeru na rubu grada kad možemo prekrasnu drvenu kućicu. Nije nas brinulo što nemamo poštenu struju ni vodu, jer kolika je vjerojatnost da ćemo ostati bez struje, vode i da će pasti snijeg. Naravno, dogodilo se to već prve godine", ispričala je.
 

Pročitajte više