Nestali dečko Olivije Newton John koji je navodno lažirao smrt pronađen nakon 12 godina

Foto: Getty Images

PATRICK MCDERMOTT, nestali dečko glumice Olivije Newton John, 2005. godine otišao je na pecanje s kojeg se nikad nije vratio, 2008. je proglašen mrtvim, a detektivi sad misle da su ga pronašli u Meksiku.

Muškarac koji neodoljivo liči na njega prošli mjesec snimljen je na plaži u Meksiku pokraj nepoznate žene, a privatni detektiv Charlie Parker vjeruje da je na fotografiji upravo Patrick. Dugo se sumnjalo da je Patrick, koji bi danas imao 60 godina, lažirao svoju smrt, ali privatni detektiv Philip Klein došao je do informacija koje ukazuju da je Patrick i dalje živ.

Još od nestanka s broda na kojem je te 2005. godine s njim bilo još 22 ljudi, nitko od njih nije svjedočio kako mu se točno izgubio trag pa se sumnja da je lažirao smrt. Bivši kamerman godinama je izbjegavao plaćanje alimentacije bivšoj supruzi Yvette Nipar za njihovog sina Charlesa te je dugovao tisuće dolara u trenu kad je nestao s lica zemlje.

Njegova burna veza sa slavnom glumicom trajala je devet godina, uz nekoliko prekida. Glumica je rekla kako joj je njegov nestanak jako pao te da se još uvijek ponekad pita što se s njim dogodilo.

Kako pokazuje najnovija istraga, Patrik je, prema riječima lokalaca, na zapadnu obalu Meksika pobjegao iz Amerike prije 12 godina, a boravi navodnu u zaseoku Sayulita.

"Oliviji će laknuti kad se ova priča konačno razriješi i kad sazna da je živ", rekli su izvori bliski glumici za Daily Mail.

Pročitajte više