Gdje je nestao nekad popularni Marshall iz Kako sam upoznao vašu majku?

Foto: YouTube/FameFly/Instagram

ZAHVALJUJUĆI nevjerojatno popularnoj seriji "Kako sam upoznao vašu majku", Jason Segel postao je jedno od traženijih holivudskih lica, no mnogi se pitaju zašto ga već neko vrijeme nigdje ne viđaju.

Za to postoji nekoliko razloga. Jedan od njih je nedostatak uspješnih projekata nakon serije u kojoj je glumio simpatičnog odvjetnika Marshalla Eriksena. Serija se prestala emitirati 2014. godine, a od tada je glumac sudjelovao u dva kritički i komercijalno ne posebno zapažena filma – "Snimka seksa" 2014. godine i "The End of the Road" iz 2015. godine, biografski film o književniku Davidu Fosteru Wallaceu. Od "Snimke seksa" s Cameron Diaz očekivalo se više, pogotovo zato što je Segel sudjelovao i u pisanju scenarija.

Segel je postao i manje zanimljiv medijima i javnosti nakon što je 2012. prekinuo vezu s glumicom Michelle Williams. Trenutna djevojka mu je fotografkinja Alexis Mixter, koja nije ni izbliza toliko atraktivna tabloidima i paparazzima.

Glumac je prošao i burno razdoblje u privatnom životu. Imao je problema s alkoholom i nakon zadnje epizode "Kako sam upoznao vašu majku" otišao je na liječenje. Njegova osobnost je također bila kritizirana, a ističu se priče sa snimanja "Snimke seksa" koje govore o tome kako je cijelo vrijeme bio neugodan, a odbijao se i fotografirati i družiti s obožavateljima.

No, u 2017. pojavit će se potencijalno zanimljiv film "The Discovery" u kojem će imati ulogu pa će možda i to biti njegov povratak na holivudsku scenu.

 

 

Pročitajte više