Amerikanka koja živi u Hrvatskoj prvi put probala burek, pogledajte njenu reakciju

Screenshot: TikTok

Julie Theis, koja se proslavila sudjelovanjem u Netflixovom reality showu The Trust: A Game of Greed, napustila je Ameriku i preselila se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. Posjetila je i otok Hvar, gdje je probala nekoliko stvari iz pekare, među kojima i burek.

Pizza calzone joj se najviše svidjela

Prvo je probala štrudlu s jabukama, koja joj se svidjela. Mnogi su joj preporučili da proba burek pa je to i učinila. Više joj se svidio onaj s mesom nego sa sirom. Probala je i kroasan s čokoladom i muffin. No oduševila ju je pizza calzone. 

"O, moj bože. Ovo je tako dobro. To mi je najbolje, pa onda burek s mesom, pa sa sirom", rekla je Julie. "Ako ste u Hrvatskoj, stanite u pekaru. Vrijedno je svih kalorija", dodala je.

Mnogi Hrvati javili su joj se u komentarima. "Probaj burek s jogurtom", "Najbolja stvar kod nas - pekare su na svakom koraku", "Pripremi se na hrpu komentara gdje ti govore da 'ne postoji burek sa sirom'", "Mi Hrvati obožavamo pekare. Probaj krumpirušu. Slična je bureku, samo s krumpirom", neki su od komentara.

@julietheis Bakery Haul in Croatia 🥐 #Foodhaul #Croatia #Hvar #LivingAbroad ♬ original sound - Julie Theis

Planirala selidbu u Los Angeles, završila u Hrvatskoj

Julie je prvotno htjela živjeti u Los Angelesu. "Riješila sam se stana, prodala sav namještaj, kupila novi auto da se mogu vozati u L.A.-ju... Odjednom kao da su stvari krenule nizbrdo. Stvorila mi se neka tjeskoba oko odlaska u L.A.

Odlučila sam meditirati i bilo je jasno da mi je svemir rekao da ne idem u L.A. OK, neću ići, ali što da radim kad sam upravo prodala sve što imam? Svemir mi je rekao da se preselim u Hrvatsku", objasnila je.

U jednom je videu otkrila što najviše mrzi u Europi. "Volim Hrvatsku, ali, dajte, ljudi, morate prestati pušiti. Kosa mi miriše kao pepeljara. Da ne govorim o odjeći. U Americi nije dozvoljeno pušiti ni na javnim mjestima jer je pušenje loše i za druge ljude oko vas", požalila se.

@julietheis I love almost everything besides this… ☹️👎 #Croatia #Livingabroad #travelabroad #traveltiktok #Europe #europeansummer #travelvlog ♬ original sound - Julie Theis

Pročitajte više