Netko je zakupio domenu rijekepravde.hr pa poslao poruku Grbinu i Plenkoviću

Foto: Screenshot rijekepravde.hr

Peđa Grbin jučer je na press-konferenciji otkrio da će se njihova koalicija zvati Rijeke pravde. "Naša koalicija zvat će se Rijeke pravde. A rijeke pravde dolaze 17. travnja, u proljeće, Hrvatska će nakon tog dana biti bolja", poručio je predsjednik SDP-a. 

Da "rijeke pravde dolaze", rekao je i predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović nakon najave da će biti kandidat SDP-a za parlamentarnim izborima. Mnoge su njegove riječi podsjetile na pjesmu Jure Stublića i grupe Film s albuma Signali u noći iz 1985. godine. No iako su se Grbin i Milanović uhvatili ovih stihova, čini se da su previdjeli jednu stvar - zakupiti internetsku domenu "rijeke pravde".

>>O kakvim "rijekama pravde" govori Milanović? Mnoge je podsjetio na ovu pjesmu

"Prestigao sam vas"

Netko se toga ipak sjetio. Zasad nepoznati čovjek zakupio je šest internetskih domena koje sadrže nazive "rijeke pravde". Potom je i na stranici rijekepravde.hr poslao poruku Peđi Grbinu i Andreju Plenkoviću. Napisao je da prodaje sve domene.

"Jebiga, prestigao sam vas. Događa se i najboljima :/ U svakom slučaju, otkup domena predstavlja relativno nisku investiciju za priliku da zapaprite političkom oponentu ili spriječite paprenje od strane političkih oponenata. Sve domene idu u paketu", piše na stranici rijekepravde.hr.

"Cijena. Moguće pregovarati, ali s obzirom da su ulozi dost visoki, da trošite budžete na svakakve pizdarije, da sam upoznat s cijenama TV oglasa i billboarda, da svaki mandat u saboru nosi 250k hrk/godinu (plus što se pokrade), mislim da bi mogli početi raspravu s višim četveroznamenkastim brojevima (think Kolinda) pa ako netko baš bude htio biti kompetitivan, ići ćemo sjeverno od toga.

Možda se čini puno, ali ovo je jedinstvena šansa da pišete narativ o svojoj/tuđoj koaliciji. Moguća trampa za ulazno mjesto na listi, ali imajte na umu da ću se prodati odmah istog trenutka. Zašto ovo radim? Zbog novca, LOL", napisao je anonimni građanin, koji je napravio i e-mail koji glasi rijekepravde1@gmail.com.

Pročitajte više