Leonardo DiCaprio oplakuje smrt slavnog glumca: "Nitko nije bio više cool od njega"

Screenshot: YouTube

NAKON što je u srijedu objavljeno da je preminuo glumac Alan Thicke, brojne poznate osobe izrazile su svoju sućut. Glumac koji se proslavio ulogom u seriji "Growing Pains" preminuo je od srčanog udara dok je igrao hokej sa sinom, rekao je njegov publicist za The Hollywood Reporter.

Među onima koje je pogodila smrt 69-godišnjeg glumca je i Leonardo DiCaprio, kojem je Thicke glumio oca u spomenutoj seriji.

"Alan je bio dobar otac, suprug, prijatelj i uzor. Znao je kako iskoristiti moć industrije zabave kako bi postala pozitivan utjecaj u životima mnogih, uključujući moj. Zauvijek ću biti zahvalan za priliku da radim s Alanom tako rano u mojoj karijeri. Bio je gospodin sa stilom, imao je veliko srce i naučio je mene i mnoge druge vrijedne lekcije o skromnosti i zahvalnosti. Vidio sam ga bezbroj puta tijekom godina i svaki put kad bi Alan Thicke ušao u prostoriju, nitko nije bio više cool od njega. Već mi nedostaje, moje misli i molitve su s cijelom obitelji Thicke tijekom ovog teškog perioda", napisao je na Facebooku.

Leo je u seriji glumio dječaka beskućnika kojeg je udomila Thickeova obitelj, a čini se da odnos oca i sina nije bila samo gluma. 

Pročitajte više