Neven Ciganović ljubio se s Hanom: "Pa nije prvi put da se Hana ljubi s curom"

HRVATSKI stilist i samoprozvana "bosanska Paris Hilton" - Hana Hadžiavdagić ljubili su se sinoć na otvorenju zagrebačkog noćnog kluba Ritz. I dok neki tvrde da su Neven Ciganović i Hana zapravo u ljubavnoj vezi, kontroverzni Cigi nije nam htio komentirati te navode.

"Niste tražili istinu kad se pričalo da neki drugi stilisti imaju djevojke i zaručnice tako da ni sad nema potrebe govoriti je li istina ili nije"

"Zašto bi komentirao? Niste tražili istinu kad se pričalo da neki drugi stilisti imaju djevojke i zaručnice tako da ni sad nema potrebe govoriti je li istina ili nije", rekao nam je Ciganović koji očito sam sebe naziva curom. Naime, kad smo mu rekli da postoje fotografije na kojima se ljube, Cigi je odgovorio: Pa nije prvi put Hani da se ljubi s curom".

Kontroverzna Hana također nije htjela previše komentirati već je samo odgovorila da je Neven prava zvijer u krevetu. Cigi i Hana zabavljali su se u Ritzu do sitnih jutarnjih sati te su se zatim zajedno zaputili u nepoznatom smjeru.

Samo dva dana prije ljubljenja s Cigijem, Hana se drpala s nepoznatom djevojkom u Piranhi



Hana svoju ljubav prema curama i dečkima nikada nije skrivala, dok Cigi svoju seksualnu orijentaciju skriva kao zmija noge. "Zna se kakva sam ja, ja nikada ništa ne skrivam. Moj dečko je bio super, ali stalno se pravio da je homofobičan i često je imao negativne komentare na istospolnu ljubav. I onda sam saznala da je biseksualac i to me jako povrijedilo. Povrijedilo me to što je to skrivao od mene, a znao je da sam ja otvorena i da meni sve možeš reći", komentirala je Hana koja se samo dva dana prije ljubljenja s Cigijem drpala s nepoznatom djevojkom u Piranhi.

Naime, nakon što je "odradila" ljetovanje i Filmski Festival u rodnom joj Sarajevu, Hana se vratila u Zagreb i nastavila žariti i paliti noćnom scenom. Naravno, u zagrljaju, zapravo, klinču s djevojkama. Rezultat toga su i fotografije na kojima Hana sočno ljubi drugu djevojku.

Pročitajte više