Nevena Rendeli: Seks na perilici više mi nije tako zabavan

U MOJOJ kući, naravno, ja brinem o čistoći i svim kućanskim poslovima. Vrhunac rada mojeg zaručnika je kad ugasi perilicu nakon pranja", kaže Nevena, zaručena za novinara Marijana Bračulja, kod koje smo provjerili zna li na koliko se pere šarena roba. "Na 40 stupnjeva, zar ste sumnjali u moju riječ?", brzo je odgovorila HTV-ova voditeljica koju smo sreli na izložbi novih sušilica Elextroluxa, posebno oslikanih grafikama Roberta Severa.

Na upit je li ikad vodila ljubav na sušilici, Nevena je odgovorila niječno, a prokomentirala je i perilice za rublje. "Zapravo, seks na perilici u današnje vrijeme više nije tako zabavan. Moderne su i više se ne tresu pa to nije neki gušt", rekla nam je voditeljica HTV-a i otkrila da to nije toliko čudno mjesto za vođenje ljubavi. "Trebate samo imati maštu".

Na nesvakidašnjoj izložbi sušilica rublja sve je bilo u znaku dizajnera Roberta Severa. Njegov neobičan stil prepoznali su iz kompanije Electrolux i odlučili se ovakvu suradnju. Odsad će klasična, ali i modno dosadna sušila rublja biti zamijenjena novim i redizajniranim umjetničkim radovima. "Vesele" sušilice dokaz su da moderna umjetnost ide korak dalje.

S.C.
Foto: B.Č.

Pročitajte više