Nevjerni muškarci priznali koje žene biraju za varanje, mogli biste se iznenaditi

Ilustracija: Instagram

NEVJERNI muškarci otkrili su kako biraju žene s kojima će varati svoje partnerice. Sudeći prema istraživanju jednog sajta za upoznavanje, taj proces nije slučajan, piše Daily Mail.

Od 1300 ispitanika, 27 posto muškaraca priznalo je da bi, u slučaju da su nezadovoljni svojom vezom, pokušali zavesti kolegicu s posla. Iako se "druga žena" često opisuje kao neku misteriozna zavodnica, ona je zapravo najčešće netko tko vam je blizak i vjerojatno ste čuli za nju iz njegovih priča.

Muškarci za aferu obično biraju ženu koju poznaju. Dio njih volio bi upoznati nekog novog i imati kratki seksualni susret koji nikako ne bi utjecao na njihovu postojeću vezu. Nevjerojatnih 99% posto muškaraca priznalo je da su imali afere ili ozbiljno razmišljali o započinjanju jedne.

Glavni motiv obično je seks. S druge strane, svoje momke ili muževe varalo je 39% žena, a 35% ih je o tome ozbiljno razmišljalo. Više od 50% žena aferu su imale nakon rođenja djeteta.

Kod traženja partnera za aferu, ženama je prvi kriterij uglavnom njihov izgled, a njih 43% otkrilo je da je afera bila potpuno fizičkog karaktera.

Tek 5% žena priznalo je da su ih privukli muškarci s kojima su mogle imati i intelektualnu vezu.

Većina muškaraca i žena priznaju da je afera bila pokušaj da začine svoj ljubavni život.

Pročitajte više