Nevjerojatan obrat u Milijunašu, publika zeznula doktora (25) na predzadnjem pitanju

Foto: HRT

U VEČERAŠNJOJ emisiji kviza Tko želi biti milijunaš? jedan od natjecatelja bio je Borna Antončić (25). Završio je medicinu i radi u Zagrebu, no ispričao je kako se ipak želi vratiti kući u Varaždin i ondje raditi. 

Borna je bez korištenja džokera brzo došao do drugog praga. Prvog džokera iskoristio je tek na 12. pitanju na kojem je trebao znati turistički slogan koje je države "Zemlja podrijetla"?: SAD-a, Etiopije, Njemačke ili Tajlanda.

"Ovo ne znam, ovu činjenicu, prvo me vuče na Afriku budući je ona kolijevka čovječanstva, na Etiopiju, ali nisam sto posto siguran" rekao je Borna. 

Nakon kraćeg razmišljanja odlučio se za poziv. Džoker je savjetovao odgovor B - Etiopija što je potvrdilo i Borninu sumnju i zahvaljujući tome osvojio je 18.000 eura.

Naposljetku je došao i do predzadnjeg pitanja. 

"Koja je prva riječ teksta Ustava Republike Hrvatske?" glasilo je pitanje, a ponuđeni odgovori bili su: izražavajući, polazeći, poštujući, zadržavajući. Natjecatelj nije bio siguran u točan odgovor na ovo pitanje.

Tarik je Bornu potom savjetovao da prvo pita publiku, a onda da iskoristi džoker "pola-pola" koji mu je također ostao. Borna je tako i napravio pa je prvo iskoristio džoker "pitaj publiku."

Njih čak 64 posto tvrdilo je da je točan odgovor c - poštujući. Borna ih je poslušao iako mu je ostao džoker pola-pola. No odgovor je bio netočan.

Točan je odgovor pod A - izražavajući.

Borna je kući otišao s 5000 eura.

Pročitajte više