Nevjerojatna transformacija: Mislav Vlašić novi je rekorder ŽNV-a, izgubio je 88.9 kg

Foto: Press

Mislav Vlašić je na prvom vaganju imao 213.5 kilograma, a na finalnom 124.6 kilograma, što znači da je smršavio 88.9 kilograma, odnosno izgubio je ukupno 41.69% tjelesne mase.

"Nikad nismo imali natjecatelja s više od 200 kilograma koji je napravio ovakav rezultat", rekao je trener Edo za Vlašića.

Mislav Vlašić na početku showa
Mislav Vlašić na finalnom vaganju

"Mama i tata, možete biti ponosni na ovog mladića", poručila je voditeljica Marijana Batinić.

Rekorder po broju skinutih kilograma

Time je Vlašić postao natjecatelj koji je dosad skinuo najviše kilograma, no u postotcima i dalje vodi Alen Abramović, koji je u showu skinuo 47.7% tjelesne mase. Alen je u show ušao s više od 180 kilograma, a na finalnom vaganju imao je 86.4 kilograma manje. 

Pobjednik je Mislav Šepić

Vlašić je bio tajni finalist te se borio za glavnu nagradu uz Ninu Bandić, Silviju Temšić, Gorana Bartulovića i Mislava Šepića. Šepić je naposljetku slavio kao pobjednik. Na prvom vaganju imao je 171 kilogram, izgubio je 78.8 kilograma, što je 46.1% tjelesne mase.

>> Pobjednik Života na vagi je Mislav Šepić

"Znam da će moje skidanje kilograma biti cjeloživotna borba i znam da će biti teško, ali sam naučio kad sam prvi put pogriješio i vratio izgubljene kilograme. Ja sam čovjek koji uči na greškama", rekao je Šepić.

Pročitajte više