Neymar proveo Božić s bivšom djevojkom koju je navodno prevario 92 puta

Foto: Instagram

NEYMAR je na Instagramu objavio nekoliko blagdanskih fotografija i otkrio s kim je proveo Božić.

Pozirao je s bivšom djevojkom Brunom i njihovom kćerkicom Mavie, a potom je pokazao kako se i bake veselo igraju s djevojčicom. 

"Prvi Maviein Božić. Jako je bila ljuta kad se trebalo fotkati. Princezo, nikad ti neće nedostajati ljubavi", napisao je nogometaš u opis objave koju je lajkalo šest milijuna ljudi. 

Obožavatelji su u komentarima Neymaru i njegovoj obitelji poželjeli lijepe blagdane, no mnoge je iznenadilo što je Božić proveo s Brunom. Naime, Bruna i Neymar službeno su prekinuli samo mjesec dana nakon što su dočekali svoje prvo dijete.

"Prekinuli nakon 92. prevare"

Vijest o prekidu potvrdila je Bruna nakon što su neko vrijeme kružile glasine da je nogometaš nevjeran. 

"Ovo je privatna stvar, ali budući da me često povezuju s vijestima, sumnjama i sprdnjama, htjela bih vas obavijestiti da nisam u vezi. Mi smo Mavieni roditelji i to je razlog naše veze. Hvala vam", napisala je krajem prošlog mjeseca influencerica na Instagramu.

Brazilski list Correio Brasiliense već je prije Brunine potvrde objavio vijest o prekidu. "Nakon 92. prevare, veza između Neymara i Brune Biancardi je došla do kraja. Njih dvoje već pripremaju službenu objavu, ali održavaju prijateljski odnos zbog svoje kćeri Mavie", pisali su.

Pročitajte više