Ni godine nisu umanjile tugu Johna Travolte: "Bio je moje sve"

Foto: Instagram

JOHN TRAVOLTA podijelio je na svom Instagram profilu fotografiju sa svojim pokojnim sinom Jettom koji bi danas proslavio 28. rođendan. 

"Sretan rođendan Jetty. Volimo te", napisao je glumac ispod crno-bijele fotografije na kojoj dječak ima 11 godina.

Jetta Travolta je imao samo 16 godina kada ga je kućepazitelj našao da bez svijesti leži u kupaonici njihove vikendice na Bahamima. Hitna pomoć odvezla ga je u bolnicu, gdje su ga proglasili mrtvim. Dječak je imao epilepsiju i Kawasaki sindrom. 

Travolta je tužio bolničara Tarina Lightbournea tvrdeći da je od njega tražio 19 milijuna eura da ne priča o onome što je vidio kada je došao na mjesto nesreće. 

Lightbourne je tada ispričao da, kada je stigao s hitnom pomoći u kuću Travolte, dječak je ležao na podu kupaonice, a umjetno disanje mu je pružao doktor koji živi u blizini i medicinska sestra. Bolničar je pitao doktora kada je dječak pao, a on mu je objasnio da se to dogodilo nekoliko minuta prije. Navodno, oko dječakovih ušiju krv se već bila skorila, a i tijelo mu je bilo u stanju mrtvačke ukočenosti.

Autopsija nad tijelom 16-godišnjaka nikada nije obavljena, a s obzirom na to da je suđenje obustavljeno, razlog smrti Jetta Travolte nikada neće biti poznat.

"Donio mi je puno radosti. Bio je moje sve. Tih 16 godina koliko sam bio njegov otac naučio me kako bezuvjetno voljeti", rekao je svojedobno Travolta.

Pročitajte više