Ni Mads Mikkelsen i Branko Đurić nisu odoljeli Libertas Film Festivalu

KAO POSEBNI gost Libertas Film Festivala u Dubrovnik je prije dva dana stigao i poznati danski glumac Mads Mikkelsen. U nedjelju navečer je Mikkelsen prisustvovao dodjeli Master nagrade za životno djelo Jiriju Menzelu, prilikom koje je održana i svjetska premijera Menzelovog prvog dokumentarca "Moj Dubrovnik" te filma "Hirovito ljeto".

Jučer je i sam Mikkelsen primio nagradu LFF-a, Tribute, a tom je prilikom prikazan svojedobno za Oscara nominiran film "Nakon vjenčanja", snimljen 2006. godine, u kojemu Mikkelsen glumi jednu od glavnih uloga. Mikkelsen je hrvatskoj publici najpoznatiji po ulogama u filmovima kao što su "Sudar Titana", "Kralj Arthur" te "James Bond - Casino Royale".

Branko Đurić - Đuro uživa u društvu supruge

Jedan od gostiju Libertas Film Festivala je i poznati bosanski glumac i redatelj s dugogodišnjom ljubljanskom adresom Branko Đurić - Đuro, koji je jučer u društvu supruge Tanje Ribič Đurić, slovenske glumice, uživao u šetnji starom gradskom jezgrom.

Libertas Film Festival ove je godine u Dubrovniku okupio mnoga poznata lica pa je tako na otvorenje festivala stigla i 27-godišnja holivudska glumica Gabourey Sidibe, kojoj je uloga u filmu "Precious" donijela nominaciju za Oscara. S njom u društvu je bila i redateljica Lisa Cortes. Za vrijeme održavanja Libertas Film Festivala u Dubrovnik je u društvu supruge Shakire Baksh stigao i poznati britanski glumac, oskarovac Michael Caine.

Pročitajte više