Ni ova pjesma nije prošla na Doru: "Pitam se - pa tko je tu lud?"

Foto: Press

NASTAVLJAMO s objavama pjesama koje su se prijavile na Doru, no nisu prošle. Sljedeća je na redu pjesma Koeko, Zagrepčanke Marije Mimice. Glazbu za pjesmu je radila srpska glazbenica Teodora Pavlovska, poznatija pod umjetničkim imenom Teya Dora.

"Kompletnu prošlu godinu posvetila sam tome da pronađem ljude s kojima ću surađivati i koji će razumjeti moju viziju. Taj zadatak nije bio lagan za mene s obzirom na to da nema puno ljudi na sceni s kojima pronalazim zajednički jezik. Ekipa iz Parabellum labela je najbolje shvatila o čemu ja to zapravo pričam, tako da sam svoj glazbeni put odlučila započeti s njima. Dopustili su mi da u svojoj kreativi plivam u žanrovima i da zajedno vidimo u čemu se najbolje snalazim", priča Mimica.

"Tko je tu lud?"

"U suradnji s producentima i tekstopiscima iz Lijepe Naše, ali i iz regije, završila sam 4 projekta koji će se objaviti tijekom godine. Ima tu svašta - pop, drumnbass, trap, funk, brze stvari, sporije… Nadam se da će stvari pronaći svoju publiku, a ja nastavljam u pozadini raditi. Prva od njih moja je pjesma Koeko koja je napisana za Doru. U pjesmu je uloženo puno truda, tražili smo moderan zvuk s dobrim hookom koji bi bio popraćen dobrim scenskim nastupom. Nema veze, nije prošla - sve oke, ali kad sam vidjela 'stručni žiri' i koje su pjesme uzeli - morala sam se zapitati pa tko je tu lud", kaže.

"Svaka čast svim izvođačima, ali mi je na kraju i drago što pjesma nije prošla jer je show - ako se tako može nazvati - bio debakl. Neću puno pisati, ja sam tek počela svoj rad. Slušajte Koeko, a iza njega idu i druge dobre stvari", poručuje.

Još pjesama koje nisu prošle na Doru možete pronaći ovdje.

 

Pročitajte više