Ni skidanje im nije pomoglo: Ivana Trump i Nicola Tappenden izbačene iz Big Brothera

BRITANSKU Celebrity Big Brother kuću napustile su Ivana Trump, javnosti najpoznatija po braku s milijunašem Donaldom Trumpom te manekenka Nicola Tappenden. Trump, koja je u kuću ušla naknadno, "kao iznenađenje", po izlasku se smješkala novinarima te je slala poljupce obožavateljima.

Trump je navela kako se s nekima od ukućana jako zbližila te kako će oni ostati njeni prijatelji "još dugo vremena". Priznala je i kako joj se sviđa Alex Reid, bivši suprug starlete Katie Price, koji je posljednjih dana gol paradirao po kući. Za "vrućeg Alexa" Trump je rekla kako "ima savršeno tijelo i drag je dečko". Dodala je i kako bi se voljela ponovno susresti s Alexom kad bude u Londonu.

Podsjetimo, dvije izbačene ukućanke, Trump i Tappenden, prije dva su tjedna, za potrebe tjednog zadatka, razgolićene pozirale ostalim stanarima BB kuće. Trump je tad odbacila sa sebe suvišne krpice i zauzela potrebne poze kako bi njeni sustanari uspješno završili tečaj crtanja. Unatoč svojim godinama pozirala je bez imalo srama i kompleksa. Nije joj smetalo ni to što je drugi model za crtanje bila znatno mlađa manekenka Nicola Tappenden.

Dvije dame te stanar BB kuće koji je najbolje izvršio zadatak, odnosno pokazao najviše umjetničkog dara, Dane Bowers, zaslužili su za svoj trud i posebne nagrade. Nicola je zatražila da joj pošalju fotografiju njene obitelji, Ivana je naručila 10 odrezaka kako bi se ukućani pristojno najeli, a Dane je naručio alkoholni koktel.

Pročitajte više