Nicholas Cage je vampir, a Keanu Reeves besmrtan: Ovo su najluđe teorije zavjere o slavnima

Foto: Instagram/ Youtube

MNOGE teorije zavjere zvuče prebizarno da bi u njima bilo i kapi istine, ali često izazivaju mnogobrojne rasprave na internetu. Kad je još riječ o teorijama zavjere koje se vežu za slavne osobe, ni nebo više nije granica. Slavne osobe za koje vjerujemo da su mrtve su ustvari žive, a neke koje gotovo svakodnevno viđamo na televiziji su ustvari mrtve, neki su besmrtni, neki su vampiri...

Izabrali smo deset najluđih teorija zavjere koje se bave slavnima.

Pravi otac Khloe Kardashian je O.J. Simpson

Ova se teorija pojavila prije desetak godina, a oslanja se na to da Khloe ni malo ne sliči svojim sestrama i da su njihovi roditelji u prošlosti održavali blisko prijateljstvo s O. J. Simpsonom i njegovom ženom, prenosi Discover Fame.

Lorde ustvari ima 45 godina

Mlada pjevačica Lorde ustvari nije tinejdžerka već ima 45 godina. Obožavatelji su zaključili da nitko toliko mlad ne bi mogao biti tako talentiran i od toga su krenule glasine, piše Press Room Vip. Njen navodni datum rođenje je 7. studenoga 1996. Teoretičari ipak nisu objasnili zašto bi se netko pretvarao da je tinejdžer.

Michael Jackson je kemijski kastriran tijekom puberteta

Za kralja popa se vežu mnoge glasine, ali ova je zaista apsurdna. Dr. Alain Branchereau, francuski kirurg je u jednom intervjuu objasnio kako je mladi Michael uzimao sintetički lijek Cypproterone kako bi blokirao muške hormone tijekom puberteta i zadržao mladalački glas, prenosi Daily News.

Paul McCartney je mrtav i zamijenjen dvojnikom

Teoretičari zavjere tvrde da je pravi Paul McCartney poginuo u automobilskoj nesreći 1966. i da od tada u javnost izlazi njegov dvojnik. Za to su naveli mnogo "dokaza" utemeljenih na tekstovima pjesama, a najpoznatija je tvrdnja da ako slušate pjesmu "I'm so Tired" naopako John Lennon pjeva "Paul is dead, I miss him" (Paul je mrtav, nedostaje mi).

Beyonce je lažirala trudnoću

Tijekom gostovanja u emisiji "Sunday Night HD" Beyonce se u jednom trenu nagnula, a njen se trbuh "zgužvao", nakon čega su počele spekulacije da pop diva glumi trudnoću. Kad se ipak pojavila beba, tvrdilo se da je Blue Ivy rodila surogat majka.

Nicholas Cage je vampir

Ova se teorija pojavila kad je netko na eBayu pokušao prodati crno-bijelu fotografiju iz 1980. na kojoj osoba izgleda identično Nicholasu Cageu. Za sliku je tražio vrtoglavih sedam milijuna kuna tvrdeći d ova slika dokazuje da je glumac ustvari vampir koji se pojavljuje svakih 75 godina, prenosi The Sun.

Keanu Reeves je besmrtan

Ovoj je teoriji posvećena web stranica keanuisimortal.com koja iznosi brojne "dokaze" kako je popularni glumac ustvari nadnaravno biće koje je proživjelo nekoliko ljudskih života pod raznim identitetima kao što su francuski glumac Paul Mounet ili Karlo Veliki.

Slom živaca Britney Spears je djelo Bushova ureda

 

Mnoge se stvari pripisuju Georgeu Bushu, ali ovo je sigurno najluđa optužba. Jedan je bloger prvi iznio ovaj koncept, a to je podupro tvrdnjama koliko je medijskog prostora pjevačica dobila, čime se skrenula pozornost javnosti s pravih problema.

CIA je ubila Boba Marleya

 

Teoretičari zavjera tvrde da je 1976. pjevač na poklon dobio novi par čizama, a u jednoj od njih se nalazila zaražena bakrena žica koja je ubola Boba u nogu i izazvala mu rak. Potvrda toga su tvrdnje da je Carl Colby, sin direktora CIA-e viđen iza pozornice nedugo prije nego je pjevač obolio. U stvarnosti Bob Marley je umro od melanoma koji mu se proširio na mozak, jetru i pluća.

Sve veze Toma Cruisea su dogovorili scijentolozi

Čelnici scijentološkog pokreta navodno održavaju audicije za ženu Toma Cruisea, a Katie Holmes je ispran mozak kako bi se udala za njega. Njihov je brak u stvari bio petogodišnji ugovor, prenosi Daily Edge.  

Pročitajte više