Stiže 13. dijete? Nick Cannon dao mig fanovima na Twitteru: "Očekujte velike vijesti"

Foto: EPA

NICK CANNON šokirao je fanove objavom na Twitteru koja daje naslutiti kako ponovno postaje otac, samo tri mjeseca nakon što je dočekao svoje 12. dijete. 42-godišnji voditelj na društvenim je mrežama podijelio zagonetnu poruku, koju su fanovi protumačili kao najavu dolaska 13. djeteta.

Stižu velike vijesti?

Cannon je jučer na Twitteru i Instagram Storyju napisao: "Očekujte velike vijesti sutra...", a zatim je dodao emotikon očiju i bočice za bebe.

Fanovi su odmah počeli nagađati da Cannon ponovno širi obitelj, a nije nedostajalo ni šaljivih komentara.

"Prokletstvo, brate"

"Bolje da nije snimanje za trudnice!" našalio se jedan tviteraš, a drugi mu odgovorio: "Prokletstvo, brate."

Treći je, pak, direktno upitao: "Stiže li još jedno dijete?", dok se četvrti našalio: "Tvoje najave bebe više nikoga ne iznenađuju", a neki su imali i sasvim konkretne prijedloge za voditelja.

Neki fanovi su uvjereni da Cannon pokušava osnovati vlastiti NBA tim: "Ovaj čovjek će imati cijelu košarkašku ekipu sastavljenu od vlastite djece."

Sva njegova djeca

Cannon (zasad) ima 12 djece sa šest žena. S bivšom suprugom Mariom Carey ima blizance Moroccan i Monroe. Ima četveromjesečnog sina Legendaryja s manekenkom Bre Tiesi, jednomjesečnu kćer Onyx s manekenkom LaNishom Cole, kao i sinove Goldena (5), jednomjesečnog Risea i jednogodišnju kćer Powerful Queen s manekenkom Brittany Bell.

U studenom prošle godine dobio je kćer s Abby De La Rose, s kojom otprije ima blizance Ziona i Zilliona. S Alyssom Scott imao je sina Zena, ali je beba preminula u prosincu prošle godine, a prošlog su prosinca dočekali djevojčicu.

Podsjetimo, Cannona je voditelj u jednom intervjuu upitao planira li napraviti vazektomiju, a njegov je odgovor postao hit na društvenim mrežama jer je izjavio da nema plan po pitanju broja djece.

Pročitajte više