Zvijezda Backstreet Boysa optužena za silovanje: "Stavio mi je ruku na svoj penis..."

Foto: Instagram

ČLANICA bivšeg ženskog pop benda Dream optužila je Nicka Cartera iz Backstreet Boysa za seksualno uznemiravanje. 

Prema tvrdnjama Melisse Schuman, Carter ju je silovao 2002. godine. Ona tvrdi kako ju je zvijezda boy benda napastovala u njegovu domu kad je imala 18 godina, a on 22.

Nekoliko godina nakon što su se upoznali preko diskografskih kuća, Schuman kaže kako ju je Carter pozvao u svoj stan u Santa Monici na "druženje".

Ona je pristala i povela prijateljicu. Kad su stigle, Carter ju je navodno poveo u sobu i odvojio od prijateljice kako bi joj pokazao glazbu na kojoj radi. 

No jednom kad su bili sami u sobi, Melissa tvrdi kako ju je natjerao na oralni seks. "Bio je jači i puno veći od mene, nikako nisam mogla otvoriti ta vrata niti mi je mogao itko pomoći", govori te dodaje kako nije ni znala gdje joj je prijateljica.

"Kad mi je stavio ruku na penis, mislila sam da je jedini način da izađem iz te sobe tako da obavim to što je započeo", nastavlja. Nakon toga, tvrdi, Carter ju je bacio na krevet i popeo se na nju.

"Rekla sam mu da sam djevica i da nisam imala seks te da se čuvam za budućeg muža. Rekla sam mu to više puta", tvrdi no dodaje kako nije želio prihvatiti ne za odgovor. "Bio je pretežak da mu izmaknem. Tad sam osjetila da je nešto stavio u mene. Pitala sam ga o čemu je riječ, a on mi je šapnuo na uho: 'To sam sve ja, dušo'", piše.

Schuman piše dalje kako je potpuno otupila od napada te se odvezla doma u šoku. Tjednima nakon napada, Melissa kaže kako ju je Carter neprestano zvao te joj naposljetku ostavio poprilično odvratnu glasovnu poruku.

Kasnije je potpisala ugovor s Carterovim menadžerom Kennethom Crearom te se još jednom našla u sličnoj situaciji. "Što sam mogla napraviti? Nisam mogla agentu reći da me njegov najbolji prijatelj silovao pa neću snimiti pjesmu s njim", pojasnila je. No za duet koji su snimili nisu se uopće vidjeli niti zajedno snimali - svatko je svoje obavio sam.

Nakon toga, bivša članica ženskog benda izgubila je interes za glazbenom karijerom. "Bila sam slomljena. Umorna. Traumatizirana. Rekla sam terapeutu, rekla sam obitelji i prijateljima. Imam mnogo ljudi koji mogu svjedočiti da sam svjedočila o svom iskustvu, samo nikad nisam imala platformu da s pričom izađem javno", piše dalje.

Dodaje kako ju je inspirirao slučaj koji se dogodio ranije ovaj mjesec, a u kojem je pokrenuta istraga oko Carterova navodnog zlostavljanja ženskog fana 2006. godine. Navodnu žrtvu, prema informacijama koje je predstavio Radar Online, zvijezda Backstreet Boysa također je natjerala na oralni seks 2006. godine.

Carter se još nije očitovao o optužbama.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz seksualno uznemiravanje, Backstreet Boyse ili Nicka Cartera, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tagove: seksualno uznemiravanje, Nick Carter, Backstreet Boys

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku,  dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više