Nicole Kidman pokazala bujno poprsje za koje nitko "nije znao" da ga ima

POZNATA holivudska mršavica Nicole Kidman je na nedavnom gala događaju upriličenom u čast godišnjih dodjela nagrada za country glazbu u legendarnom Nashvilleu pokazala obline za koje nitko nije znao da ih ima i tako izazvala čuđenje i znatiželju ostalih okupljenih gostiju i znatiželjnika. Oni zlobniji među njima već su počeli komentirati kako u Kidmaničinom dekolteu nešto opako smrdi, a diva se već oglasila demantirajući korekciju grudi i naglašavajući da je za njezino nabujalo poprsje kriva isključivo Sunday Rose.

Sunday je prva kćerka pjevača, a glumica ima dvoje usvojene djece: 17-godišnju Isabellu i 15-godišnjeg Connora iz braka sa Tomom Cruiseom. Australski mediji nedavno su optužili glumicu da zanemaruje svoju posvojenu djecu. Navodno svu pažnju posvećuje kćerkici Sunday, a Isabellu i Connora nije vidjela već dvije godine.

"Da smo se sreli u dvadesetima ili tridesetima, sve bi bilo drugačije. Sada se želimo posvetiti samo Sunday. Oboje smo jako zaposleni i želimo odgajati našu kćer najbolje što možemo. Presretni smo sada i ništa nam ne nedostaje", nedavno je ispričao Nicolein partner, Keith Urban.

Pročitajte više