Nicole Scherzinger podijelila sretnu vijest: "Malo pišem, radim na novom albumu"

Foto: Instagram

NICOLE SCHERZINGER, pjevačica grupe Pussycat Dolls, potvrdila je publici tijekom nastupa u Los Angelesu da radi na novom solo albumu nakon skoro osam godina, doznaje The Sun.

"U posljednje vrijeme malo pišem, radim na novom albumu", rekla je pjevačica tijekom nastupa. 

43-godišnja pjevačica nije objavila solo album otkako je 2014. godine s Big Fat Lie ostvarila neuspjeh na top ljestvicama. Prvi studijski album pod nazivom Killer Love objavila je 2011. godine i on je dobro prošao na britanskim ljestvicama. 

S njezinog drugog albuma, objavljenog 2014., pjesma Your Love dospjela je na šesto mjesto britanske top ljestvice, a Run među prvih trideset. Međutim, pjesma On The Rocks dobila je samo loše kritike, a slično je bilo i s pjesmom Bang. 

Vijest o solo albumu došla je nakon odluke o otkazivanju turneje Pussycat Dollsa zbog pandemije koronavirusa.

"S obzirom na sve okolnosti, već je očito da se datumi turneje moraju otkazati. Uložila sam ogromnu količinu vremena, energije i novca kako bih vratila ovaj projekt u život. Iako sam užasno tužna zbog ove odluke, također sam vrlo ponosna na ono što smo uspjeli postići zajedno u vrlo kratkom roku prije pandemije", poručila je tada Scherzinger.

Nicole je u rujnu trebala na turneju s Kimberly Wyatt, Jessicom Suttom, Ashley Roberts i Carmitom Bacharo. Osim pandemije, problemi za grupu nastali su i tijekom organizacije turneje jer je osnivač benda Robin Antin optužio Scherzinger da je opsjednuta kontroliranjem projekta i da zahtijeva veći postotak zarade u odnosu na ostale djevojke.

Njezin odvjetnik Howard King rekao je da su ove tvrdnje smiješne i lažne, a Scherzinger se o toj temi nije javno oglašavala.

Pročitajte više