Nicolette Sheridan dopunila tužbu za zlostavljanje protiv producenta ABC-ja

BIVŠA "očajna kućanica" Nicollette Sheridan izmijenila je tužbu protiv autora serije Marca Cherryja koju je podnijela u travnju ove godine. Odvjetnici plavokose glumice dodali su dva nova paragrafa već postojećoj tužbi, vrijednoj 20 milijuna dolara, u kojoj glumica tvrdi da je bila žrtva zlostavljanja i diskriminacije na setu "Očajnih kućanica". Nova dva paragrafa navode da je televizijska kuća ABC istražila njezine tvrdnje o zlostavljanju i rekla joj da se samo radilo o "laganom tapšanju po glavi".

Kad je početkom travnja objavljeno da je Nicolette Sheridan tužila Cherryja zbog toga što ju je navodno udario i zlostavljao, ABC je poručio medijima da su istražili glumičine tvrdnje još prošle godine i utvrdili da su "neosnovane". S druge strane, televizijska je kuća navodno ekipi sa seta rekla da su Nicolette i Cherry vježbali jednu scenu u kojoj je trebalo doći do udarca. Sada glumica u tužbi tvrdi da je isto objašnjenje ABC dao njoj te ju natjerao da se vrati snimanju i završi vježbanje scene "u duhu profesionalizma". Također tvrdi da je dva mjeseca nakon toga neprofesionalno otpuštena i bila prisiljena pretvarati se pred medijima da je sve u redu.

Nicolette koja je u seriji "Očajne kućanice" utjelovila zavodnicu Edie Britt, snimila je posljednju epizodu u veljači prošle godine. Njen je lik ubijen, a glumica je dobila upute kako da to priopći medijima. Godinu dana kasnije Sheridan je odlučila tužiti ABC tvrdeći da nije bila jedina glumica sa seta koju je Marc Cherry zlostavljao te navodi da je jedna od njegovih žrtava bila i Teri Hatcher. S druge strane, Eva Longoria stala je u obranu producenta serije i rekla da je on "vrlo draga osoba koja ne bi ni muhu zgazila".

Pročitajte više