Nije imao zube, težio je više od 130 kg: Ovako je Sam Asghari prije izgledao

Foto: Instagram

OVIH dana Sam Asghari puni medijske stupce zbog razvoda od slavne pjevačice Britney Spears. Par se rastaje nakon samo 14 mjeseci braka, Sam je predao papire za razvod, a razlozi o njihovom krahu i dalje se samo nagađaju.

>> Muž Britney Spears potvrdio da se razvode: Želim joj sve najbolje

Sam je, inače, iransko-američki model, glumac i fitness trener. Pojavio se u televizijskim emisijama Black Monday, Hacks, The Family Business i u nekoliko glazbenih spotova. Od 2020. Asghari je vlasnik Asghari Fitnessa, web stranice koja nudi personalizirane programe treninga.

Drastična promjena izgleda i načina života

Prije nego što se posvetio treniranju, Sam je izgledao potpuno drugačije. Naime, iz Irana se preselio u SAD 2006. godine sa svojim ocem. Upisao je studij kaznenog pravosuđa, a istovremeno je radio i tri posla kako bi mogao sve financirati. Jednom prilikom je rekao da je zbog stresa počeo jesti nezdravu hranu i da je na kraju imao 130 kilograma. 

"Jeo sam Doritose za doručak, junk food, šećer, slatkiše, nisam unosio proteine, jeo sam puno ugljikohidrata i pio zaslađena gazirana pića. Moja prehrana bila je krajnje užasna. Kombinacija stresa i straha da ne idem nikamo sa svojim životom izazvala mi je depresiju", priznao je u jednom intervjuu za Men‘s Health.

No 2013. godine odlučio je drastično promijeniti svoj način života i izgled. U šest mjeseci smršavio je više od 45 kilograma, a čak je i ograničio koliko novca tjedno smije trošiti na hranu.

"Dozvolio sam si samo 50 dolara tjedno za hranu. Nisam jeo iz zadovoljstva. Jeo sam samo da bih se prehranio i preživio", ispričao je. Osim što je smršavio, Sam je i popravio zube. 

Pročitajte više