Nije zafrkancija - novi hrvatski pjevač zove se Dome Kodžo

Foto: Press

"Dome Kodžo predstavlja novu pjesmu Tebe jubit zauvik. Riječ je o prekrasnoj dalmatinskoj baladi posvećenoj voljenoj osobi", stoji u priopćenju koje smo nedavno dobili od Croatia Recordsa i zastali.

Dome Kodžo? Tipfeleri? Zabuna? Gubimo vid? Pokušaj pseudonima Damira Kedže? Ne, hrvatska glazbena scena zaista je dobila novog izvođača koji je skoro pa imenjak i prezimenjak Damira Kedže. 

Dome Kodžo, mladi i perspektivni pjevač hrvatskih korijena s njemačkom adresom, kako ga opisuju iz Croatia Recordsa, o svom je novom singlu rekao: "Jako dobro sam se pronašao u pjesmi, jedva čekam da je slušatelji čuju i nadam se da će im se svidjeti baš kao i meni."

Profesor biologije i tjelesnog u Njemačkoj

Dome, pravim imenom Dominik, rođen je i odrastao u Njemačkoj, a obitelj mu je porijeklom iz Hrvaca kod Sinja. Za portal Book.hr otkrio je da radi kao profesor tjelesnog i biologije u općoj gimnaziji u Essenu, a surađivao je i s Markom Kutlićem (domaćim pjevačem koji sad pjeva na ulicama Trsta). Spojila ih je, rekao je, vjera. Naime, Dome radi i duhovnu glazbu.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.