Nije znala za sebe, vrištala je i plakala: Slavna glumica i bivša seks bomba doživjela živčani slom

Foto: Instagram

AMERIČKA glumica Heather Locklear tijekom blagdana doživjela je živčani slom i trenutačno se liječi u elitnoj privatnoj klinici Cliffside Malibu, piše američki Radar Online.

Nekadašnja seks-bomba koja se proslavila u serijama "Dinastija" i "Melrose Place" navodno se osjeća toliko loše da je odmah prisilno uključena u program detoksikacije.

"Bila je potpuno pijana i očito pod utjecajem lijekova. Nije znala za sebe. Vrištala je, plakala i otimala se. Nije mogla ni hodati sama pa su je doslovno unijeli u kliniku", izjavio je izvor blizak glumici. Heather je navodno smještena u izoliranu kuću s druga dva pacijenta, a iz sobe smije izaći samo kad ide na terapiju ili kontrolu. 

S ovisnošću glumica se bori već godina, a na odvikavanju je bila i 2008. godine. Tad je i uhićena jer je vozila pod utjecajem lijekova. U bolnici je završila i dvije godine kasnije kad ju je sestra pronašla bez svijesti nakon što je pomiješala alkohol i tablete. Neko vrijeme nakon tog incidenta provela je i na psihijatriji, a na odvikavanju ovih dana završila je peti put.

Pročitajte više