Nikad veći Indexov izbor: Izaberite najljepšu Hrvaticu u 2016.

Foto: Index/Instagram/Press/Pixsell

SASTAVITI listu najljepših Hrvatica težak je posao, posebice kad odlučite napraviti najveći izbor do sada. Ne zbog toga što ih nema, mnogo je veći problem odlučiti tko se na listi neće naći, a tko hoće.

Ipak, kako je ovo jubilarni deseti izbor za najljepšu Hrvaticu by Index, morali smo ga grandiozno proslaviti. Zbog toga je na našoj listi 50 ljepotica, a pobjednica će se birati u tri kruga.

Prvi krug trajat će do 20. prosinca, potom najljepših 25 ide u sljedeću rundu iz koje će izaći deset s najviše vaših glasova. Njih deset borit će se za titulu najljepše, koju ćemo proglasiti 30. prosinca.

 

U izboru su se našla poznata imena, ali i neke nove ljepotice koje zaslužuju vašu pažnju, poput nove Kraljice Hrvatske Antoanet Levačić ili uspješne pjevačice Sare Renar. Druge su stalne gošće našeg natjecanja poput Antonije Mišure Sandrić koja je lani ponijela pobjedu, ili Lane Jurčević koja je bila najljepša Hrvatica godinu ranije.

Uvrstili smo i neke dame bez kojih je ova lista nezaobilazna, poput Severine, Nives Celzijus, Jelene Rozge, Nikoline Ristović i Žanamari Perčić, a sudeći po našoj listi Hrvata koje biste povalili, nismo mogli zaobići ni Lidiju Bačić koja vam se očito jako sviđa.

Tu je i Ines Huskić koja nas je uveseljavala u Big Brotheru, prelijepa zaručnica Matea Kovačića Izabel Andrijanić, ali i manje poznate ljepotice Anamaria Raić i Antonela Ivanović, koja je osvojila titulu Miss Zagreba. Našle su se na listi i dame koje su punile stranice tabloida, poput Monike Mamić i Tije Jurčić, koja su ljubile istog muškarca - sina Zdravka Mamića Marija.

Kao što vidite, na našoj je listi jako uzbudljivo, a nadamo se da će tako biti do samog finala.

Pročitajte više