Nikita za Index o odlasku Kasandre: Čula sam se s njenom majkom, umrla je u snu

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

NIKOLINA IVOŠEVIĆ, poznatija kao Nikita, bila je uz Kasandru jedna od najvećih dance zvijezda 90-ih, a u razgovoru za Index otkrila je da ju je vijest o smrti kolegice zatekla.

"Drugi su mi javili da je umrla. Ja za to nisam znala. Nisam mogla vjerovati", govori nam.

"Zadnji put sam se s njom čula u siječnju. Sve je bilo normalno. Nakon vijesti o Kasandrinoj smrti, čula sam se i s njenom majkom koja mi je rekla da je iznenada umrla u snu. Mislim da njena majka, odnosno njena obitelj, nije htjela da se pročuje za njezinu smrt pa je vijest do sviju došla tek sada, iako je Kasandra preminula početkom prosinca."

"Tužno je to. Bila je mlada, samo 54 godine. Bila je dobra osoba. Uvijek draga", dodaje.

"Ja i ona smo surađivale i družile se, pogotovo tijekom 90-ih. Tada smo imale i zajedničkog menadžera, Vladimira Mihaljeka Mihu", prisjeća se.

Podsjetimo, Davorka Ručević Kasandra preminula je u 55. godini, a vijest o njenoj smrti za Index je u razgovoru potvrdio glazbeni menadžer Zoran Škugor.

Na društvenim mrežama brojni su se već počeli opraštati od pjevačice.

Kasandra je početkom devedesetih bila dance zvijezda i jedna od najzgodnijih pjevačica u Hrvatskoj. Njezin prepoznatljiv glas i karizma nikog nisu ostavljali ravnodušnim, a zaredala je nekoliko bezvremenskih hitova koji se i danas rado slušaju.

Nikolina Ivošević Nikita također je poput nje bila na vrhuncu svoje popularnosti u 90-ima, a mnogi je pamte po raskošnom vokalu. Glazbom se bavi preko 30 godina, a preko 10 godina je glumila u kazalištu Komedija.

Pročitajte više