Nikol Bulat s Rihannom i Gagom: Nemam nikakve ambicije izvan naših granica

NIKOL BULAT se sa svojom novom pjesmom "Strašno ti stojim", koju je napravila s Costijem Ionitom, našla u društvu Rihanne, Lady Gage, Jennifer Lopez i ostalih svjetskih zvijezda. Pjesma je, naime, objavljena na kompilaciji "Dance Summer 2011" jedne njemačke izdavačke kuće, zbog čega je pjevačici jako drago.

"Bila sam iznenađena i šokirana" 

"Pjesma je snimljena prije mjesec dana u Bukureštu, to je prvi singl s albuma, a s Costijem Ionitom sam dogovorila suradnju i na cijelom novom albumu. Dobila sam informaciju da se pjesma našla na toj stranoj kompilaciji neke njemačke izdavačke kuće. Dobro je prošla kod naših domaćih DJ-a, uvrstili su je na svoje play liste, ali nisam mogla zamisliti da će se takvo nešto dogoditi, da će ući na takvu kompilaciju, bila sam iznenađena i šokirana. Jako mi je drago. To mi je još jedan poticaj u radu", rekla nam je Nikol.

Nikol i inače prati što se u glazbi događa na Zapadu, ali i na drugoj strani. "Pratim dosta tu MTV scenu, zapadnjačku, ali impresionira me i rad Rumunja, oni su se našli tik uz svjetske zvijezde po produkciji, spotovima. U Rumunjskoj i ja planiram snimati spotove", kaže.

"Meni je dovoljno da ostvarim uspjeh ovdje"

Na pitanje može li zamisliti da jednoga dana ima svjetsku karijeru poput Lady Gage, Nikol kaže: "A nemam baš takve ciljeve. Obožavam glazbu koju Costi radi, baš mu se divim, i željela sam domaćoj publici predstaviti tu glazbu, da i tu dobro prođe. Nemam nikakve ambicije izvan naših granica, dovoljno mi je da ostvarim uspjeh ovdje".

Lady Gaga i Rihanna su, svaka na svoj način, poznate po različitim načinima na koje privlače pažnju. Dok se Rihanna usmjerila više na seksipil, Gaga nas iznenađuje svojim ekscentričnostima. Nikol smo pitali planira li i ona privlačiti pažnju na taj način. "Sigurno ću poraditi malo više na imidžu, modernizirati ga i promijeniti. Novi stajling, nova koreografije, scenografija i to", rekla nam je Nikol, koja očito ipak ne planira šokirati izgledom.

Pročitajte više