Nikola Kalinić 20 godina ljubi lijepu Vanju, prije tjedan dana dobili su treće dijete

Foto: Instagram

Dojučerašnji igrač kluba Nikola Kalinić (36) novi je sportski direktor Hajduka. Sada već bivši sportski direktor Mindaugas Nikoličius jučer je službeno otišao iz Hajduka, a bivši napadač Blackburna, Dnipra, Fiorentine, Milana, Atletico Madrida, Rome i Verone preuzima njegovu ulogu.

Kalinić je prije samo tjedan dana dobio treće dijete sa suprugom Vanjom. Sretnu vijest objavio je HNK Hajduk Split na svojoj Facebook stranici. "Naš Nikola Kalinić i njegova supruga Vanja danas su po treći put postali roditelji. Čestitamo im na rođenju kćerkice. Dobro došla u veliku Hajdukovu obitelj", napisali su tad.

Upoznali su se prije 20 godina

Kalinić i Vanja upoznali se preko prijatelja 2004. godine, a ona je jednom prilikom rekla da su tad praktički još bili tinejdžeri. Nije im dugo trebalo da se zaljube, Vanja je priznala da ju je osvojio na prvi pogled jer je već tada, s 19 godina, bio ozbiljan i zreo.

Vjenčali su se 2013. godine, a ona je tada bila u visokoj trudnoći pa nisu pravili veliko slavlje. Sin Mateo rodio se godinu dana kasnije, a 2019. godine dobili su i kćerkicu Lotu.

Podržavala ga tijekom karijere

Vanja potječe iz Trpnja, a diplomirala je na Pomorskom fakultetu. Ipak, svoju karijeru podredila je suprugovoj, a tijekom godina živjeli su u Engleskoj, Ukrajini i Italiji. Ipak, 2022. godine vratili su se u Split, kad je Nikola ponovno potpisao za Hajduk na veselje mnogih navijača te su se uselili u luksuzni stan u blizini Poljuda.

Svom suprugu Vanja je bila velika podrška tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva 2018. godine, kad je on odbio ući u igru i zamijeniti Marija Mandžukića u 84. minuti dvoboja protiv Nigerije, navodeći kao razlog bolove u leđima. Jasno, to nije bio pravi razlog neigranja. Kalinić je odbio ulazak jer je bio nezadovoljan statusom u reprezentaciji, htio je igrati puno više. 

Pročitajte više