Nikolina Pišek: Igrala sam poker na skidanje i uvijek bih prva završila gola



GOTOVO cijela naša društvena krema okupila se na otvaranju casina "Cezar", Edvina Softića, ali zanimljivo je da osim povremene briškule i trešete te pokera na skidanje nitko od njih ne voli kockanje. Svaki od naših celebritija rekao je da mu je kockanje dobra zabava koju gotovo i ne prakticiraju.

Voditeljica modne revije na otvorenju casina, Nikolina Pišek, otvoreno je priznala da je kockanje nikad nije privlačilo, jer se drži one stare "tko nema sreće u ljubavi, ima na kocki". "Bojim se da ne bi imala sreće u ljubavi kad bi me krenula kocka", rekla nam je lijepa voditeljica. No, priznala nam je da ima iskustva s pokerom i to onim na skidanje kojeg je igrala u mješovitom društvu. "Igrala sam povremeno poker na skidanje i uglavnom bih prva završila gola", rekla je Nikolina. "Bilo je to zapravo smiješno, mi bi cure skidale prvo jednu naušnicu pa drugu, onda špangu i tako u beskraj", priča voditeljica.

Mister Bruno nije imao sreće u pokeru na skidanje

Poker na skidanje nije nepoznat ni našem Misteru Hrvatske, Bruni Oreškoviću koji ga je također igrao. Nije želio otkriti s kime, ali dao je naslutiti da je riječ o pripadnici ljepšeg spola. "Nisam nikad imao sreće u takvim igrama pa nisam niti u toj", rekao je uz zagonetni smiješak. Mister Bruno nije želio mnogo pričati o svojoj trenutnoj ljubavnoj situaciji, jer trenutno njeguje odnos s jednom djevojkom za kojeg još nije siguran hoće li biti ozbiljniji ili ne.

Petra Maroja dobila 600 dolara u egipatskom casinu


Na modnoj reviji sudjelovala je i Petra Maroja koja je nedavno izjavila da se ostavlja manekenstva. "Ovo nije moj veliki povratak u manekenske vode. Rekla sam da ću nositi revije samo za dobre prijatelje i to sam večeras učinila", rekla je vidno mršavija Petra. Trenutno je zaokuplja samo fakultet, ali u budućnosti ćemo je vjerojatno moći gledati na jednoj od televizija, jer pregovara o poslu na tv-u, ali nije nam željela otkriti o čemu se točno radi. Od kockanja zanima je jedino Black jack kojeg povremeno igra, ali nije nikad imala sreće u tome. Jednom je prilikom osvojila 600 dolara u jednom egipatskom casinu, ali osim toga nije dobivala velike iznose. Na pitanje kako ih je potrošila, odgovorila je da se ne sjeća.

Bivša misica često imala sreće na ruletu

Maja Cvjetković kaže kako kocka može biti dobra razonoda. Sama se okušala u tome, ali kaže kako to lako prijeđe u ovisnost. "Nisam ovisnik, ali ako je neka prilika, zašto se ne bih okušala u tome", rekla je Maja. Kaže kako je često imala sreće na ruletu, a vrlo je iskusna kartašica. Naša bivša misica igrala je briškulu i trešetu, učila je igrati belu te još neke kartaške igre poput pokera. "Nisam nikad probala igrati poker na skidanje, ali za sve postoji prvi put", rekla nam je Maja uz zagonetan smiješak.

"Nisam nikad igrala poker na skidanje, ja sam dobro odgojena"


Trešetu i briškulu jako voli i jedna druga Dalmatinka, Danijela Martinović čiji je dragi, Petar Grašo, svojim pjesama zabavljao okupljene. "Često sam je igrala i bila sam strašno dobra", pohvalila nam se pjevačica. Kockanje, kaže, ne voli niti se ikad okušala u tome. Bila je jednom u Las Vegasu i uživala tamo, ali sreću nije okušala. "Od igara na sreću igrala sam samo Bingo i jednom dobila 12 kuna", kaže Danijela, a na pitanje je li ikad igrala poker na skidanje, kaže: "Ne, pa ja sam dobro odgojena cura".

Zvijezda "Bitanga i princeza" samo karta belu

Otvorenju casina nazočio je i zvijezda "Bitanga i princeza", Hrvoje Kečkeš koji je bez imalo ustručavanja govorio o paklu odvikavanja od alkohola koji je nedavno prošao. "Poručio bih onima koji se s tim bore da je moguće izliječiti se od toga, samo trebaju biti ustrajni. Bude loše jedno tjedan dana, ali nakon toga se vrata sama otvaraju", rekao je glumac. Iako je nedavno rekao kako bi on i supruga željeli postati roditelji, kaže kako još uvijek "ništa nije na putu". Kockanje nije njegova ovisnost, kaže, samo povremeno s prijateljima zaigra belu.

Šuker ne želi pričati, Sevka nije došla

Davor Šuker također je bio jedan od znatiželjnika koji su došli vidjeti kako funkcionira novi casino u gradu. Priča se da je naš proslavljeni nogometaš strastveni kockar, ali nismo mogli provjeriti tu informaciju, jer dobitnik Zlatne kopačke nije ni najmanje bio raspoložen za davanje izjava medijima.  Otvaranju je trebala nazočiti i Severina kojoj je vlasnik casina, Edvin Softić, nekad bio menadžer, no Seve nacionale nije se pojavila.

Pročitajte više