Nikolina Pišek: Matija je čovjek pored kojeg se osjećam voljenom, i to mi je najvažnije

NAKON što je potvrđeno da će na TV Pinku dobiti autorski show, Nikolina Pišek ne silazi sa stranica srpskih medija. U najnovijem intervjuu za Press ponovno se osvrnula na veto vlasnika Pinka Željka Mitrovića kad je u pitanju sve što je hrvatsko: "Ukazao mi je veliko povjerenje što me je doveo da radim i njegova je privatna stvar koga će puštati na svojoj televiziji. On najbolje zna što je dobro, a što ne za njegovu kuću".

Kazala je kako će njena emisija biti "provokativna, duhovita i vrlo hrabra", kako honorar nije bio presudan te kako se ne boji konkurencije na novom poslu: "Na Pinku ima mnogo ljepših i pametnijih voditeljica od mene. Neću biti u iskušenju da nekome podmetnem nogu, ali ako se to meni dogodi, znam kako ću reagirati. Uvijek sam bila zadovoljna prijemom među kolegama i voljela bih da tako i ostane".

Osvrnula se i na svoju vezu s Matijom Ćorkovićem te kazala kako im se ne žuri stupiti u brak, već su opušteni po tom pitanju i uživaju u vezi: "Matija je čovjek pored kojeg se osjećam voljenom, i to mi je najvažnije". Nikolinu su pitali i razmišlja li o tome da ponovno postane majka, a lijepa voditeljica je kazala: "U mom životu takve stvari se događaju spontano. Ako Bog ima za mene takav plan u skorije vrijeme, onda će se to i dogoditi, a ako ne, ja sam izuzetno zadovoljna i s ovim što imam".

Pročitajte više