Nikolina Pišek: Muški voditelji Golih vijesti su sve samo ne seksi

"STVAR je u tome da ja to nisam rekla u lošem kontekstu. Bila je zezancija, ali i dalje mislim kako definitivno Gole vijesti ne bih vodila", rekla je za Index Nikolina Pišek koja je izjavila kako bi radije plesala oko striptiz štange nego bila jedna od voditeljica "Golih vijesti".

"Voditelje Golih vijesti ne smatram seks simbolima"

"Iako su svi već vidjeli moje sise to ne znači da bih odmah mogla voditi Gole vijesti, uostalom to što su te fotke iscurile u javnost nije bilo mojom voljom", priznala nam je Nikolina čije su golišave fotografije osvanule u medijima prije nekoliko mjeseci. Naime, nakon što je ovog ljeta izgubila mobitel u kojemu su se između ostalog nalazile i fotografije koje je Nikolina slala svom dečku, roniocu na dah Kristijanu Curaviću, iznenađeni nalaznik je proslijedio fotke medijima.

"Voditelje 'Golih vijesti' apsolutno ne smatram seks simbolima, pogotovo ne muškarce. Mislim da žene ne privlače samo pločice na trbuhu i gola guzica. Bitno je da frajer zna što hoće. Ženama treba prvenstveno netko tko će im na neki način imponirati i biti partner u životu. Ne kažem da ovi dečki koji vode 'Gole vijesti' nisu takvi, ali teško je svesti seks simbol na golo tijelo i ništa više", rekla nam je Nikolina Pišek koja je nove muške vjestaše vidjela samo jednom.

"Ako im je želja da postanu starlete, onda su na dobrom putu"

"Moj Kristijan nikada ne bi pristao na takvo nešto. Gledala sam jednog voditelja kad je prvi puta vodio i bio je jako preplašen, a kako je to poslije izgledalo, ne znam. Meni je to između simpatičnog, komičnog i grotesknog", komentirala je voditeljica koja svoju karijeru nikada ne bi započela, niti gradila takvom vrstom posla iako je bila preteča Golih vjestašica kada je s Ninom Skorup radila seksi priloge za Svilanov "Glamour cafe".

"Ne znam šta te cure žele od svoje karijere u budućnosti, ali ako im je želja da postanu starlete, onda su na dobrom putu. Ne kažem da od njih neće nikada ništa biti, tko zna, svi smo svjedoci da je u Italiji porno glumica ušla u parlament, nikad se ne zna", komentirala je 33-godišnja voditeljica.

Iako će Nikolina zajedno s Mijom Kovačić i Draženom Kocijanom Kockom voditi drugu sezonu reality showa "Farma", voditeljica je također preuzela voditeljsku palicu od Ane Stunić u "IN magazinu". "Mia i ja smo, da ne kažem u istim sranjima budući da dijelimo sve patnje, obaveze i sreću. Ne znam koliko će trajati, ali to je zaista uvedeno tako zbog Aninih priprema koje nije mogla uskladiti. Ako može Mia, zašto ne bih mogla i ja?", rekla nam je za kraj Nikolina Pišek.

A.M., S.C.
Foto: Jadran Babić/Cropix

Pročitajte više