Nikolina Pišek otkrila kada useljava u vilu od 1.7 milijuna eura

Foto: Instagram

VODITELJICA Nikolina Pišek pokazala je na Instagramu kako napreduju radovi u njezinoj 1.7 milijuna eura vrijednoj vili u zagrebačkim Šestinama koju je kupila s preminulim suprugom Vidojem Ristovićem. U objavi je istaknula kako se jedva čeka useliti te se nada da će se to dogoditi za oko mjesec dana. Na snimci se vidi kako majstori rade na postavljanju terase i instalacija. 

"Po mojem iskustvu, pred samo useljenje sve izgleda najgore. Terase se još rade jer je bilo kiše, detektirali smo začepljenu cijev pa je trebalo kopati već gotovi kulir, električari nisu još završili postavljanje rasvjete pa ne možemo riješiti razvodne kutije, procurio je sifon u stropu, vrata samo sto nisu stigla, a kuhinja se postavlja….", napisala je Nikolina pa nastavila:

Nada se da će uskoro useliti u kuću 

"Imam najbolju ekipu na svijetu, i ako ne plačem od očaja onda se smijem s njima. To su sve čari jednog putovanja prema cilju, s puno turbulencija i skretanja, uglavnom je off road, a pred kraj se vozi samo u petoj brzini. Najbolji smo i stižemo!!!" zaključila je. 

Podsjetimo, Nikolinina vila je 2022. godine osvanula i na Index Oglasima, ali je u oglas u međuvremenu istekao. Svoju luksuznu vilu u podsljemenskoj zoni prodavala je za spomenutih 1.7 milijuna eura. Kuća ima 420 kvadrata i okućnicu od 1460 kvadrata koja je izgrađena 2012. godine. Otvorenog je tlocrta s velikim boravkom, kuhinjom, izlazom na bazen, ima 3 spavaće sobe i prostor za osoblje. 

Pročitajte više