Nikolina Pišek: Slobodno me secirajte i gledajte jesam li dlakava!

NIKOLINA PIŠEK, voditeljica poznata po seksipilu, ali i glupostima koje blebeće pred kamerama, uskoro se planira upustiti u vlastiti posao! I to ni manje ni više već iz financijskih razloga, jer iznos honorara koje prelijepoj Nikolini duguju osobe koje su je angažirale za neke projekte, već je odavno prešišao nekad spominjanih sto i pedeset tisuća kuna. Međutim, čime se Nikolina točno u budućnosti planira baviti nije otkrila, ali je svoju trenutnu poslovnu situaciju razgolitila do kraja.

"Ima dana kad mi se zaista čini da pričam gluposti. Evo, jedan dan smo Mia Kovačić i ja vodile Farmu i obje smo imale toliko lapsusa, smiješnih gafova i nesnalaženja", ispričala je Nikolina za Extru i dodala: "Nemam pogreški kojih se sramim jer se nasreću znam izvući iz situacija koje čak izgledaju i bezizlazno: kada nekome zaboravim ime ili kad mi iz režije nešto govore, a ja trebam govoriti paralelno pa dođe do konfuzije. Međutim, improvizacija mi dobro ide", zaključuje Nikolina.

Nikolina se osvrnula i na svoj izgled, na komentare da često za sebe govori da izgleda debelo (?) pa nam je otkrila da je tajna njezina (dobrog) izgleda zapravo stvar mjesečevih mijena. "Ja sam jako kritična prema sebi, a to pretjerivanje ovisi o tome pada li vani kiša ili imam disbalans u hormonima jer sam jako osjetljiva na mjesečeve mijene", kaže Nikolina.

O vezi Marka Cigoja i Vanje Halilović: "Ako ta veza postoji..."



"Ne bih baš ništa radikalno željela mijenjati i ako nešto na sebi želim dotjerati, trudim se to učiniti sportom. Zimi dobijem koju kilu, a ponekad pojedem jako slanu hranu pa nakupim vodu i nateknem. Nemam privilegiju zakamuflirati se kao ostatak svijeta, često sam u kratkim haljinicama i dekolteima, golih nogu. Naravno da tada nisam zadovoljna kako izgledam", otkrila je.

"Moj stav je da mediji mene mogu secirati kako god žele, gledati što sam pojela, jesam li anoreksična ili možda dlakava. Iako mi nije drago kada izađe nešto što ne godi mojoj taštini, jasno mi je da na takve stvari mogu računati", zaključila je Nikolina.

I za kraj, Nikolina se, doduše šturo, osvrnula i na navodnu vezu oca njezinog djeteta i donedavne televizijske voditeljice Vanje Halilović. "Nisam sigurna da ta veza postoji, ali on je slobodan muškarac sa svim svojim pravima pa što god želi raditi, to je njegova stvar", završila je Nikolina.

V.V.
Foto: Index

Pročitajte više