Nikolina Ristović prvi put o okolnostima smrti supruga: "Nisam skroz došla sebi..."

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

NIKOLINA RISTOVIĆ oglasila se o okolnostima smrti svog supruga Vidoja Ristovića.

"Još uvijek mi je teško, nisam skroz došla sebi, a vidim da mnogi nemaju razumijevanja. Što se tiče uzroka Vidojeve smrti, što se tu ima komentirati. Ta pitanja o maserki me vrijeđaju, ništa neću poduzimati i ne znam koji su moji daljnji koraci", rekla je Nikolina za srpsku Republiku.

"Sve što mi u ovom trenutku treba je malo mira i privatnosti. Nemojte se ljutiti, sve što mi je sada potrebno je malo suosjećanja", prenosi njenu izjavu srpski list.

Otac otkrio uzrok smrti

Podsjećamo, ranije je otac pokojnog Ristovića, Viktor Ristović, otkrio uzrok smrti svog sina.

"Naša tuga za sinom je neizmjerna, srce nam se kida! Nije primjereno ni da se drugi, a kamoli ja, bavim temama koje su toliko prizemne i sramotne u momentu kada nas je napustilo mlado i divno biće", započeo je.

"Moram reći da moj sin nije umro tijekom odnosa. Danas su mi stigli nalazi obdukcije. Do smrti je došlo uslijed respiratorne insuficijencije, koja je prouzročila popuštanje rada srčanog mišića", izjavio je za srpske medije Ristović senior.

Zamolio je novinare: "Molim vas, ne skrnavite uspomenu na mog sina, oca dvije divne kćerkice, imajte dušu i pustite ga da počiva u miru."

 

Pročitajte više