Nina Badrić i Pink na najvećim svjetskim karaokama razvalile London

NINA BADRIĆ, definitivno jedan od najkvalitetnijih vokala hrvatske estrade, ove dane provela je u Londonu snimajuću reklamu za jednu telekomunikacijsku kuću, svojim pjevanjem privukla mnoštvo prolaznika među kojima se našla i planetarno popularna pjevačica Pink, te zapjevala s njom! Naime, telekomunikacijska kuća je, u svrhu vlastite promocije, na Trafalgar Squeareu petnaesatk tisuća okupljenih znatiželjnika regrutila na pjevanje, podijelila im oko dvije tisuće mikrofona, i koliko čujemo, u svojoj nakani i uspjela.

Igrom slučaja u prolazu se našla i Pink, koja je odmah prihvatila izazov i latila se onog što joj najbolje ide, mikrofona. I nije dugo trebalo da se cijela priča pretvori u pravi spektakl, pa su se okupljeni prolaznici, što turisti, što domaći, uz ovaj spontani koncert zabavljali do dugo u noć, a naša Nina si je ispunila staru želju i upoznala se s buntovnom rokericom.

Izvrsne kritike za ulogu u "Vagininim monolozima"

Inače, naša Nina nedavno je briljirala i na daskama koje život znače, i to ulogom u "Vagininim monolozima". Iako je već glumila u seriji "Bitange i princeze", Nini je ova uloga puno teže pala jer je u ovoj predstavi obrađena nezahvalna tema - nasilje među ženama.

V.V.
Foto: Index

Pročitajte više