Nina Badrić na Karibima za najbogatiju Srpkinju pjevala s grupom Kool & The Gang

Foto: Instagram

NINA BADRIĆ na Karibima je zapjevala povodom rođendana svoje prijateljice Sandre Meljničenko, i to s bendom Kool & The Gang.

"Kool & The Gang & Nina Badric • @koolandthegangswalt bilo mi je zadovoljstvo. Sretan rođendan, moja prekrasna Aleksandra", napisala je Nina uz snimku s nastupa na kojoj pjeva pjesmu "Cherish".

"Bravo, Nina", čuli su se povici iz publike dok je Nina pjevala.

"Toliko puno puta si mi stavila osmijeh na lice i radost u srce. Toliko predivnih uspomena dana i godina i veselja s tobom... Oplemenila si moj život zauvijek. Volim te", poručila je nedavno Badrić Sandri uz njihovu zajedničku fotku. 

Sandra i Nina upoznale su se prije deset godina u Dubrovniku, po Sandrinoj želji. Jako su se brzo sprijateljile, a Nina je pjevala na vjenčanju Sandrina brata. Uskoro su otišle na svoje prvo ljetovanje na Karibe, a sudeći po Instagramu, svake godine provedu neko vrijeme zajedno. 

Inače, Sandra (djevojački Nikolić) je pjevala u srpskoj grupi Models koja je poznata po svojim atraktivnim članicama. Proslavile su se hitom "Pare, pare, pare" i bile su jako popularne devedesetih. 

Sandra je supruga ruskog oligarha Andreja Meljničenka te nosi titulu najbogatije Srpkinje.

Pročitajte više