Nina Badrić prisjetila se Ćire: Posljednji gospodin starog kova i nenadmašan šarmer

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Miroslav Ćiro Blažević preminuo je prije točno godinu dana, a pjevačica Nina Badrić ga se emotivnom objavom na Instagramu prisjetila. Objavila je njihovu zajedničku fotografiju i opisala kakav je on bio čovjek.

"Ono što smo pričali ostat će uvijek samo naša tajna. Sve je bio u pravu, baš sve što mi je rekao imalo je smisla. Nekad me znao poslati i u rodno mjesto, ali odmah iza toga je išla rečenica: 'sine, oprosti, to je zato što te puno volim'", napisala je Nina.

"Jedan, jedini"

"Posljednji gospodin starog kova, nenadmašan šarmer, neviđena energija i veliki džentlmen. Jedan, jedini, original. Naš Ćiro", napisala je pjevačica. Ćiro je Ninu jednom prilikom iznenadio buketom na koncertu i bili su dobri prijatelji. 

Legendarni nogometni trener i bivši izbornik hrvatske reprezentacije preminuo je dan prije svog 88. rođendana, nakon duge borbe s rakom. Karcinom prostate prvi put mu je dijagnosticiran 2011. godine. Godinu dana nakon toga operiran je i zbog melanoma u početnoj fazi. U rujnu 2019. teška se bolest još jednom vratila, a nažalost toga puta Ćiro nije izašao kao pobjednik.

Pročitajte više