Nina Badrić se rastaje: I porazi su sastavni dio života

PJEVAČKA diva Nina Badrić nakon tri godine braka rastaje se od supruga Bernarda Krasnića.

Nina i Bernard su se tajno vjenčali u rujnu 2006. godine, samo u prisustvu kumova u jednoj zagrebačkoj crkvi, a nekoliko dana kasnije napravili su feštu za prijatelje u Istri.

"Nakon devet zajedničkih godina Bernard i ja se rastajemo"

"Samo zato što znam da ćete me to pitati i zbog Vaše korektnosti u proteklim mjesecima potvrđujem Vam ovom izjavom da se nakon devet zajedničkih godina  Bernard i ja rastajemo", potvrdila je Nina Badrić u priopćenju poslanom medijima.

"Smogli smo napokon snage i sami sebi priznali da su naše razlike nepomirljive i da je naše nerazumijevanje nažalost postala naša svakodnevnica, a ne iznimka. Za kraj našeg braka nisu krive treće osobe, nije bilo teških riječi niti svađa. Mi smo samo dvoje ljudi koji su se emotivno udaljili. Žao mi je što je ovom braku došao kraj jer smo oboje čvrsto vjerovali u njega. Kraj svoga braka smatram svojim porazom i teško proživljavam sve ovo. No i porazi su sastavni dio života", kaže Nina.

"Učinili sve što smo mogli i znali da spasimo svoj brak"

"Naš razvod je sporazuman i u ovome trenutku tješi me činjenica da smo učinili sve što smo mogli i znali da spasimo svoj brak i da ćemo oboje pamtiti samo dobre i lijepe trenutke. Ovo je sve što imam za  reći i što ću ikada reći na ovu temu", zaključila je Nina Badrić još jednom ponavljajući kako niti ona niti njeni suradnici u budućnosti više neće komentirati rastavu.

Naizgled sretan par

Talentirana Nina i njezin Bernard uvijek su odavali dojam sretnog i skladnog para, a isti dojam su ostavljali gdje god su se zajedno pojavili. Sama Nina uvijek je sa smiješkom komentirala svoj brak, uz poznatu krilaticu slavnih dama - mlađe je slađe. Ovo ljeto na proslavi njezinog 37. rođendana u Dubrovniku, uživali su u romantičnoj atmosferi te komentirali da se i nakon dugo godina veze, ali i braka, osjećaju kao da su tek mladenci. Svojom vezom nikada nije plijenila medijsku pažnju, od romantičnih zaruka u Italiji pa do sada popularni par je čuvao svoju privatnost.

Pročitajte više