Nina Badrić uživala je na upravo zaplijenjenoj superjahti od 530 milijuna eura

Foto: Instagram

RUSKOM milijarderu Andreju Igoreviču Meljničenku talijanska policija zaplijenila je superjahtu "A", dugu 143 metra i vrijednu 530 milijuna eura.

Jahta neuobičajenog izgleda, sa zakrivljenim jarbolima i trupom, među najvećim je jahtama na svijetu, a porinuta je 2015. godine. Ima osam paluba, helidrom i podvodnu sobu kroz koju se može vidjeti podmorski svijet. Dizajnirana je za 20 gostiju i 54 člana posade. 

45-godišnji Meljničenko svojedobno je izjavio da je nazvao jahtu slovom "A" da bude prva na popisu registra pomorskih vozila.

Meljničenko je srpski zet, a njegova supruga dobra je prijateljica pjevačice Nine Badrić. Aleksandra Meljničenko, djevojački Nikolić, bivša je pjevačica i manekenka, koja se prije 17 godina udala za ruskog bogataša.

>>Podrijetlom je iz Baške Vode, ulovila ruskog oligarha: Tko je Sandra Meljničenko?

Na odmorima diljem Hrvatske, ali i svijeta s Meljničenkovima bila je i Badrić, koja se na društvenim mrežama hvalila fotografijama. Prije tri godine Badrić je dočekala Meljničenko u Stobreču.

"Dobro došla, ljepotice moja", napisala je Nina uz fotku na kojoj nasmiješena pozira uz Aleksandru koja ima ozbiljan izraz lica.

Ranije te godine Badrić joj je čestitala rođendan.

"Toliko puno puta si mi stavila osmijeh na lice i radost u srce. Toliko predivnih uspomena dana i godina i veselja s tobom... Oplemenila si moj život zauvijek. Volim te", napisala je pjevačica uz njihovu zajedničku fotku. 

Pročitajte više