Nina iz Života na vagi otkrila tajnu: "Dnevno unosim oko 1700-1800 kalorija"

Foto: Instagram

NINA MARTINA KORBAR u show "Život na vagi" ušla je sa 124 kilograma, a iz njega je izašla sa 40 kilograma manje.

U međuvremenu je još izgubila na kilaži, a kako bi pomogla drugima svoja iskustva dijeli na društvenim mrežama. Otkrila je da dnevno unosi oko 1700-1800 kalorija. 

"Nekad imam pet, a nekad dva obroka dnevno. Ovisi kako stignem, ali trudim se imati više", napisala je.

"Na dijeti sam bila milijun puta dok nisam shvatila da dijete uopće ne funkcioniraju, osim ako trebaš brzinski za neki događaj smršavjeti dvije, tri kile. Promjena načina života je ključna", tvrdi Nina Martina koja je u najdebljoj fazi imala 150 kilograma.

Otkrila je i da za večeru jede povrće uz kombinaciju proteina i zdravih masnoća te da izbjegava voće.

"Jako volim jaja, mozzarellu i cherry paradajz - mislim da to već cijela regija zna, ali obožavam i razna jela, tipa lasagne s tikvicama umjesto tijesta, punjene tikvice, bolognese umak sa zelenom salatom, meso na sve načine, leću... ma svašta volim", napisala je i dodala da treba piti puno vode.

Dodala je da se u korizmi odrekla slatkog, no nije joj lako jer joj jako nedostaje.

"Svaki trening je težak kad daješ sve od sebe. Oni treninzi gdje u glavi nekad probijam svoje barijere ili izbacujem negativu iz sebe, ti su treninzi psihički najteži, ali rasteš u njima i osjećaš se predobro nakon njih", napisala je.

"Boks mi je top, kružni treninzi su mi isto odlični, jedino ne volim kad je trening dosadan i zato mi trener uvijek slaže dinamične i izazovne treninge. Traju oko 45 minuta do sat vremena. Ovisi o intenzitetu", pojasnila je.

Ni sama još nije sigurna koji joj je krajnji cilj.

"Visoka sam 170 cm i voljela bih imati između 60 do 67 kila. Još uvijek ne znam s kojom težinom ću si najbolje izgledati", priznala je.

Pročitajte više