Nina Martina iz ŽNV-a u badiću na plaži: "Napokon sam dovoljno samouvjerena..."

Foto: Instagram

NINA MARTINA KORBAR, koju je javnost upoznala u posljednjoj sezoni showa Život na vagi, na Instagramu je objavila fotografiju u badiću te oduševila svoje brojne pratitelje izgledom, ali i porukom.

"Napokon sam dovoljno samouvjerena da mogu pozirati u badiću i kao i sve druge cure objaviti normalnu, ljetnu fotku u badiću s plaže", napisala je Nina uz fotografiju za koju je dobila više od 2 tisuće lajkova te na desetke komplimenata.

Nina Martina u show je ušla sa 124 kilograma, a dosad ih je izgubila više od 60. U međuvremenu je postala popularna i na Instagramu, gdje je prati više od 33 tisuće ljudi, s kojima redovito dijeli fotografije svog poboljšanog izgleda, ali i dijeli savjete drugima kako do željene kilaže.

"Super izgledaš", "svaka čast, prelijepa si", "prekrasna, svaka ti čast i samo naprijed", samo su neki od komentara koje je dobila.

Uz brojne fanove koje je Nina stekla neizbježan je i poneki hejter, no ona je nedavno pokazala kako se zna nositi i s njima. Tako ju je jedan pratitelj nedavno bez pardona upitao: "Otkad debele krave mogu biti influenceri?", na što mu Nina nije ostala dužna. 

"Otkad ima puno ljudi poput tebe koji posjećuju profile i ostavljaju komentare pa tako dižu broj posjeta i pune novčanik", odbrusila mu je. 

Pročitajte više