Nina Martina Korbar napušta Supertalent: Moj put je završio baš kad je trebao zasjati

Screenshot: YouTube

NINA MARTINA KORBAR je na Instagramu objavila da odustaje od Supertalenta.

"Dragi svi, ne znam kako započeti s ovom objavom i kako vam ovo reći, jer sam i sama u šoku, ali, nažalost, moj put u Supertalentu je završio baš onda kad je trebao zasjati u punom sjaju. Naime, ovo su fotke s generalne probe, koja je bila predobra, zabavna, napravili smo top scenski nastup, dogovorili probnu šminku i frizuru, dizajnirali smo ženstveni i moćni styling, a pjesma?

Pjesma je trebala biti Moja ljubav Nine Badrić, ali u drugačijem aranžmanu, prilagođenom meni, mom izričaju, mom karakteru i s ciljem da sve vas zadivimo i napravimo jedan nastup na hrvatskom jeziku kakav ste vi zaslužili i koji ste jedva čekali. Marija Husar i ja smo imale nekoliko proba i bile smo jako uzbuđene oko nastupa, ali, nažalost, sve je to ostalo na ideji jer sam dva dana nakon generalne probe bila pozitivna na koronavirus i zato sam bila 'primorana' odustati od daljnjeg natjecanja i snimanja polufinalne emisije", započela je Nina Martina. 

"Ta činjenica me šokirala, rastužila, rasplakala, ostavila me bez teksta. Nevjerica da neću nastupiti i da više nisam u Supertalentu je i dalje prisutna i ta činjenica me još uvijek boli. Bila sam spremna za nastup, spremna pružiti vam ono što vi iščekujete i zaslužujete, a to je brutalan vokalni i scenski nastup koji bi unio toplinu i radost u vaša srca.

Jako mi je i neopisivo žao ovo pisati, tužna sam što sam trebala napustiti natjecanje, ponajviše jer mi vi pružate toliko veliku podršku, toliko me obasipate komplimentima i oduševljenim reakcijama na moje pjevanje da nemam riječi... Zbog vas sam dobila dodatnu hrabrost i još više ojačala samopouzdanje. Uvjerena sam da bismo ušli u finale i da bih uz vašu ogromnu podršku dogurala jako daleko, možda čak i do same pobjede. 

Žao mi je, stvarno je, ali ovo se očito trebalo dogoditi. Čovjek snuje, Bog određuje. Na meni je da sada ostanem jaka, fokusirana i radim na novom planu i putu do uspjeha. Hvala Novoj TV na predivnoj organizaciji, na odličnom timu ljudi s kojima sam surađivala i odličnoj vibri, trudu i atmosferi. Vjerujem da ćemo surađivati ponovno. Hvala svima vama na nevjerojatnoj podršci, beskrajno mi puno znači. Do ponovnog susreta, vaša Nina", napisala je Nina Martina u objavi. 

U komentarima su joj se javili pratitelji s porukama podrške. 

"Jako mi je žao, ali glavu gore i bit će još prilike za sve. Prijavi se iduće godine", "Ti si pobjednica bez obzira na izostanak polufinala i finala, sada se oporavi i sve će biti u redu. Ima puno pozornica koje čekaju tvoj nastup i puno gledatelja koje si očarala samo jednom izvedbom i koji očekuju tvoje nastupe. Drži se", "Baš mi je žao, ali ne brinem ja za tebe, bit će prilike za takav talent sigurno", neki su od komentara podrške. 

 

Podsjećamo, Nina Martina je na audiciji izvela pjesmu You Don't Own Me i dobila velik pljesak publike, ali i oduševila sve članove žirija koji su ustali i zapljeskali joj. 

Pročitajte više